Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Γιώργος Γρηγοριάδης: «Υπάρχουν δύο καθημερινές εκπομπές, η μία το κάνει πολύ καλά και η άλλη αστεία»

"Με αφορμή αυτήν την ερώτηση θέλω να σου πω ότι έχω προβληματιστεί πάρα πολύ με το θέαμα της ελληνικής τηλεόρασης" σχολίασε ο Γιώργος Γρηγοριάδης.

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης μίλησε στην RealL!fe και στην Πολυξένη Καραμίχα για τη φετινή τηλεοπτική πραγματικότητα και τον τρόπο που οι ψυχαγωγικές εκπομπές διεισδύουν στα ενημερωτικά θέματα.

Εσύ είσαι εύκολος συνεργάτης; Είχες εύκολες συνεργασίες;

Αυτή είναι μία ερώτηση για ψυχαγωγικές εκπομπές. Με αφορμή αυτήν την ερώτηση θέλω να σου πω ότι έχω προβληματιστεί πάρα πολύ με το θέαμα της ελληνικής τηλεόρασης. Οι μισές ασχολούνται με όσα συμβαίνουν στις άλλες μισές εκπομπές. Αναπαράγουν μία θλιβερή κατάσταση, η οποία δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Εγώ δεν μπαίνω σε αυτές τις διαδικασίες. Υπάρχουν και εύκολες και δύσκολες συνεργασίες. Υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους ταιριάζεις και άλλοι που δεν ταιριάζεις. Αυτά συμβαίνουν.

Έχεις παρακολουθήσει κάποιο ενημερωτικό θέμα σε ψυχαγωγική εκπομπή και δεν σου άρεσε ο τρόπος που το χειρίστηκαν;

Εννοείται. Υπάρχουν εκπομπές που δεν τα χειρίζονται καθόλου καλά, αλλά και άλλες που το κάνουν εξαιρετικά και αντλώ και εγώ ρεπορτάζ από αυτές. Υπάρχουν δύο καθημερινές εκπομπές, η μια το κάνει πολύ καλά και η άλλη αστεία, δεν θα πω ποιες…

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου