Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Γιώργος Λιάγκας για Βανδή – Μπισμπίκη: «Δεν έχω και τίποτα άλλο να παίξω»

"Προχωρημένα για μένα ντύνεται η Άννα Βίσση, που δεν βγάζει γυμνό. Για μένα δεν σημαίνει ότι αυτός που βγάζει κρέας έξω είναι προχωρημένος", λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης ξαναμπήκαν στις στήλες του lifestyle ρεπορτάζ μετά την πρεμιέρα που έκανε η τραγουδίστρια στον Βοτανικό τις προηγούμενες μέρες, καθώς ο ηθοποιός ήταν παρών και τις δύο βραδιές.

«Πάμε να δούμε τους έρωτες, επεισόδιο 1384. Αφενός ζηλεύω και αφετέρου έχω βαρεθεί κιόλας πάλι. Θα μου πεις γιατί το παίζεις; Γιατί δεν έχω και τίποτα άλλο να παίξω», είπε ο Γιώργος Λιάγκας προλογίζοντας το θέμα στο Πρωινό. Στην πορεία, βέβαια, διευκρίνισε για το ζευγάρι: «Καλά, δεν θα μας ρωτήσουν κιόλας πότε θα φιληθούν».

Μέρος της κουβέντας στην εκπομπή ήταν και οι sexy ενδυματολογικές επιλογές της Δέσποινας Βανδή. Ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε ως εξής:

«Η Δέσποινα Βανδή δεν έχει κρύψει τη sexy πλευρά του εαυτού μας, πάντα ντυνόταν sexy. Δεν είναι προχωρημένο. Προχωρημένα για μένα ντύνεται η Άννα Βίσση, που δεν βγάζει γυμνό. Για μένα δεν σημαίνει ότι αυτός που βγάζει κρέας έξω είναι προχωρημένος. Προχωρημένος για μένα είναι η Βίσση. Η Δέσποινα επιλέγει να δείξει με το ντύσιμό της, τη sexy πλευρά του εαυτού της».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου