Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Η Φωτεινή Πετρογιάννη σε πρωτοφανές ξέσπασμα: «Όσο χοντρόπετσος και να είσαι δεν μπορείς να το αφήσεις να περάσει έτσι»

"Ο καθένας έχει ένα τρωτό σημείο το οποίο δεν θέλει να του το ακουμπάει κανείς", λέει η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Με αφορμή τις έντονες δηλώσεις που έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος σχετικά με τα σχόλια που έχει δεχτεί για την προσωπική του ζωή, η Φωτεινή Πετρογιάννη ξέσπασε στον αέρα για ένα ευαίσθητο προσωπικό της θέμα.

«Ο καθένας έχει ένα τρωτό σημείο το οποίο δεν θέλει να του το ακουμπάει κανείς. Όταν πριν από 3 μήνες γύρισε η άλλη και μου έστειλε ένα μήνυμα στο instagram, γιατί θεώρησε ότι κάτι έκανα εδώ στην εκπομπή -δεν έχει σημασία- και μου είπε ότι καλώς δεν μπορείς να κάνεις παιδιά, συγγνώμη που θα στο πω, αλλά όσο χοντρόπετσος και να είσαι δεν μπορείς να το αφήσεις να περάσει έτσι. Εμένα μου γύριζε ένα μαχαίρι στην… Ο καθένας έχει μια συγκεκριμένη ψυχολογία, δεν θα μπει στη διαπραγμάτευση για το τι άνθρωπος είναι ο καθένας», είπε φανερά εκνευρισμένη η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο ο Γιώργος Λιάγκας και απευθυνόμενος στην Φωτεινή Πετρογιάννη είπε: «Όταν σου έγραψε αυτή ότι δεν μπορείς να κάνεις παιδί, έκλαιγες ώρες. Είμαι όμως εγώ που καθημερινά σου λέω ότι έχω βληθεί όσο κανένας από αυτήν εδώ τη λαίλαπα στην Ελλάδα, σου λέω πέτα το γαμ…ο σε μια γωνία και άσε το να πάει στο δια…ο».

πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου