Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι σε σοκ, δέχομαι απειλητικά μηνύματα» – Ανδρέας Μικρούτσικος: «Αυτό είναι βαρβαρότητα»

"Άντε ρε νούμερο με τους κλόουν όλους", "Σας απαυτώνει όλους ο Μπέος", "Έχετε χάσει τα ήθη και τα έθιμα"... με απειλούν ότι θα έρθουν να με βρουν και κάτι παλαβά", συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Το θέμα με τις κατάπτυστες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου το βράδυ της Κυριακής 8/10 και αμέσως μετά την ανακοίνωση της επανεκλογής του ως δημάρχου Βόλου σχολίασαν η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα της εκπομπής της.

«Πω πω πω… τι πάτος είναι αυτός;», σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Έχει χειροκροτητές σε αυτή την ιστορία. Είναι δολοφονία και πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας. Έλεγε ότι «εμένα με εξέλεξε ο κόσμος» και όπως του είπε ο Μπογιόπουλος: και τον Εσκομπάρ τον εξέλεξαν γερουσιαστή. Χυδαιοπαραληρεί παντού», παρατήρησε από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Χθες έβαλα ένα tweet, ένα λογοπαίγνιο με το «σοκ και Μπέος» στα social media… δεν ξέρετε πόσα υβριστικά μηνύματα δέχθηκα, ότι έχει δίκιο ο Μπέος, «ποια είσαι εσύ;»… με απείλησαν με τραμπουκισμούς», αποκάλυψε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Επιστρέφοντας από το διαφημιστικό διάλειμμα, η Κατερίνα Καινούργιου διάβασε στον αέρα μερικά από τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται στα social media, μετά τον σχολιασμό στο θέμα για τον Αχιλλέα Μπέο.

«Πριν συνεχίσουμε, να πω ότι είμαι σε κατάσταση σοκ, διότι δέχομαι απειλητικά μηνύματα από κόσμο που είναι στον Βόλο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Άντε ρε νούμερο με τους κλόουν όλους», «Σας απαυτώνει όλους ο Μπέος», «Έχετε χάσει τα ήθη και τα έθιμα»… με απειλούν ότι θα έρθουν να με βρουν και κάτι παλαβά», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Δειτε το βιντεο εδω

«Αυτό δεν είναι πολιτισμός, αυτό είναι βαρβαρότητα», σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε το θέμα λέγοντας: «Θέλω να πιστεύω ότι αυτός δεν είναι ο ελληνικός λαός, ότι δεν είναι συνάνθρωποί μας».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου