Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Κωνσταντίνος Πλεύρης για τη σχέση του με την Γεωργία Σιακαβάρα: «Νιώθω ανανεωμένος, έγινα 25 χρονών»

"Πηγαίνουμε με την Γεωργία σε διάφορα κέντρα και διασκεδάζουμε" ανέφερε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μίλησε στην Super Κατερίνα για τη σχέση του με την Γεωργία Σιακαβάρα και αν υπάρχει ενδεχόμενο να παντρευτούν.

«Με τις συζητήσεις που κάναμε, είδαμε ότι συμφωνούμε σε πολλά πράγματα ουσιώδη και αποφασίσαμε να είμαστε μαζί.

Το τι θα γίνει στο μέλλον, δεν μπορώ να το προεξοφλήσω. Αν θα κάνω γάμο, θα κάνω οπωσδήποτε θρησκευτικό. Δεν το βλέπετε; (σ.σ. ότι είμαι ερωτευμένος). Ανανεωμένος έγινα 25 χρονών, φοβόμουν να γίνω 20 μην τυχόν με καλέσουν στο στρατιωτικό. Ζω μία περίοδο που είμαι πολύ ευτυχής» είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

«Τα παιδιά μου δεν ενδιαφέρονται, ούτε εγώ ενδιαφέρομαι για να μάθουν τα παιδιά μου τι θα κάνω. Πηγαίνουμε με την Γεωργία σε διάφορα κέντρα και διασκεδάζουμε. Ήταν η πρώτη φορά που την είδα στη σκηνή. Είναι πολύ καλή ηθοποιός.

Δειτε το βιντεο εδω

 Είναι αλήθεια ότι έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Άλλα με ενοχλούν και δεν θεωρώ εχθρούς μου (σ.σ. όσους κάνουν σχόλια). Δεν πρόκειται να στραφώ νομικά, ακολουθώ άλλες μεθόδους. Θα στείλω σε έναν γνωστό παρουσιαστή εξώδικο γιατί λέει ότι οι απόψεις μου έχουν καταδικαστεί και ότι είμαι λάτρης του Χίτλερ και με κατηγορεί» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου