Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Κώστας Φαλελάκης για τον νέο του σύντροφο: «Αν εγώ του αρέσω, έχει μερίδιο και ο Μηνάς»

"Είναι ένας άλλος άνθρωπος με άλλα χαρακτηριστικά κι εμένα αυτά με έλκυσαν. Επομένως, δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης, είναι ανόητο", τονίζει ο ηθοποιός.

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2Night Show φιλοξενήθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης 17/10 ο Κώστας Φαλελάκης.

 Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο «Ο πρώτος από εμάς», μίλησε για την πορεία του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νέο σύντροφο που ήρθε στη ζωή του, 8 χρόνια μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα.

«Την απώλεια δεν την ξεπερνάς, είναι σαν μια πέτρα που την κουβαλάς στην τσέπη σου. Μερικές φορές τον ξεχνάς αλλά κάθε φορά που θα βάλεις το χέρι στην τσέπη σου, η πέτρα θα είναι εκεί και θα βαραίνει», δηλώνει αρχικά ο Κώστας Φαλελάκης για τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα.

«Η επόμενη σχέση ήρθε πολύ κανονικά για μένα, για αυτόν πρέπει να ρωτήσεις τον ίδιο. Πιστεύω ότι μπορεί να το σκέφτηκε (για τον μεγάλο μου έρωτα με τον Μηνά) αλλά νομίζω ότι τα εχέγγυα που του δίνω δεν του αφήνουν τέτοια περιθώρια (ζήλειας), ότι μπορεί να είμαι κολλημένος εκεί ή να τον συγκρίνω», εξομολογείται ο ηθοποιός σε σχετική ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Είναι ένας άλλος άνθρωπος με άλλα χαρακτηριστικά κι εμένα αυτά με έλκυσαν. Επομένως, δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης, είναι ανόητο», τονίζει ο Κώστας Φαλελάκης για τον νέο του σύντροφο.

«Αυτό που μου συνέβη 25 χρόνια με τον Μηνά είναι αυτό που με έχει διαμορφώσει. Αν εγώ του αρέσω, έχει μερίδιο και ο Μηνάς. Εγώ κουβαλάω όλους τους προηγούμενους ανθρώπους μαζί μου και συνδιαλέγομαι μαζί τους. Και με αυτούς που πέρασα καλά και με αυτούς που δεν πέρασα καλά. Τώρα τους καταλαβαίνω», παραδέχεται κλείνοντας το θέμα ο Κώστας Φαλελάκης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου