Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Αχιλλέα Μπέο: «Ψέγουμε εκπομπές για το ποιος τον έβρισε περισσότερο»

"Ζούμε σε μία χώρα υποκρισίας, που μπορεί ένας πολίτης να βγαίνει και να μιλά με ένα διχαστικό εμπρηστικό λόγο και ουδείς να ασχολείται" ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τις χθεσινές απίστευτες δηλώσεις που έκανε ο Αχιλλέας Μπέος στα πλαίσια συνέντευξης Τύπου στον Βόλο σχολίασαν ο Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα του μέσα από το Πρωινό.

 Ο παρουσιαστής ξέσπασε τόσο για όσα είπε όσο και για τα σχόλια που είχαν γίνει για την εκπομπή του και πως τον είχε αντιμετωπίσει σε ζωντανή σύνδεση πριν από λίγο καιρό.

«Ντροπή είναι να είσαι πρώτος πολίτης μίας πόλης, να σε έχουν τιμήσει το 55% του Βόλου και να μιλάς με τόσα αγοραία επιχειρήματα και με τέτοιους χαρακτηρισμούς. Πραγματικά θεωρώ ότι αδικείτε τον εαυτό σας και τους ψηφοφόρους σας διότι αν ρωτούσατε έναν προς έναν τους ανθρώπους που σας ψήφισαν, θα ντρέπονταν κι αυτοί. Ο πρώτος πολίτης της πόλης μιλά με τέτοιους χαρακτηρισμούς «κοπρίτες», «ξεφτίλες», «σκουπίδια», «πατσαβούρες», «άπλυτοι» είναι μόνο λίγα από αυτά που σημείωσα για τις απαράδεκτες χθεσινές τοποθετήσεις σας» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σε καμία περίπτωση θεωρώ ότι το 55% που σας ψήφισε, συμφωνεί με την προτροπή σας σε βία όταν λέτε ότι πρέπει να πετάξουν αυγά κάποιοι, να φτύσουν ροχάλες και να τους κάνουν τηγανιτούς. Είναι προτροπή σε βία.

Δειτε το βιντεο εδω

Ζούμε σε μία χώρα υποκρισίας, που μπορεί ένας πολίτης να βγαίνει και να μιλά με ένα διχαστικό εμπρηστικό λόγο και ουδείς να ασχολείται και ασχολούμαστε με το ποιος δημοσιογράφος τον βρίζει περισσότερο και ψέγουμε εκπομπές. Εσείς στην εκπομπή του Λιάγκα δεν τον αντιμετωπίσατε όπως έπρεπε ή ο τάδε δημοσιογράφος σε εκπομπή το βράδυ τον αντιμετώπισε περισσότερο ή λιγότερο. Αντί να ασχοληθούμε με το πρόβλημα, όπου ένας άνδρας με αξίωμα δημόσιο βγαίνει και εξαπολύει τέτοιο ρατσιστικό φασιστικό λόγο και να πάει στη δικαιοσύνη» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου