Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Λίλα Κουντουριώτη: «Έγραψε κάτι πολύ άσχημο στα social media για μένα»

«Δεν θα πάω στο γήπεδο με σούπερ μίνι, θα φορέσω γόβα, αλλά θα προσέξω να μην είμαι προκλητική», λέει η Λίλα Κουντουριώτη.

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε η Λίλα Κουντουριώτη. 

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για την ενασχόλησή της με το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει ότι έχω ξεκινήσει από τα δελτία, είναι σαν να είμαι στα αθλητικά όλη μου τη ζωή. Μόλις έκλεισε το Alter με πήρε ένας συνάδελφος και μου είπε ότι θέλουν γυναίκα να παρουσιάσει το Champions League. Μου είπαν ότι δεν στεριώνουν οι γυναίκες στα αθλητικά. Με αυτά και με αυτά πέρασαν 11 χρόνια.

Στους πρώτους αγώνες τα είχα όλα γραμμένα, διάβασα πολύ για να μάθω τι είναι οι όμιλοι και τα play off. Υπήρχαν ομάδες που δεν μπορούσα να τις αρθρώσω. Ένας συνάδελφος είχε γράψει στα social media κάτι πολύ άσχημο για μένα επειδή είχα μπερδέψει ένα όνομα.

Σκεφτόμουν τι θα φορέσω στο γήπεδο γιατί είναι γεμάτο άντρες. Δεν θα πάω με σούπερ μίνι, γιατί δεν θέλω να τραβήξω τα βλέμματα, δεν θέλω να τους προκαλέσω. Θα φορέσω γόβα, αλλά θα προσέξω να μην είμαι προκλητική», είπε η Λίλα Κουντουριώτη.

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, η Λίλα Κουντουριώτη είπε για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είναι μία από τις αγαπημένες μου φίλες. Ήταν δεδομένο ότι θα γίνουμε κουμπάρες. Κάναμε παρέα από το Alter, με τράβαγε στα κοσμικά. Δεν μπορεί να φανταστεί κανείς πόσο γερό πιρούνι είναι η Σταματίνα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου