Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Μαίρη Χρονοπούλου: Tο ρολόι-δώρο του Κούρκουλου το είχε πουλήσει στον Ριχάρδο

Τι αποκαλύπτει επιστήθιος φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου;

Η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή και η απώλειά της είναι πολύ μεγάλη. Τις τελευταίες ώρες έχουν αναπτυχθεί συζητήσεις σε διάφορα «πηγαδάκια» αναφορικά με τις λεπτομέρειες της ζωής της.

 Όπως η τύχη εκείνου του ρολογιού-κειμηλίου του μεγάλου πρωταγωνιστή του ελληνικού σινεμά Νίκου Κούρκουλου.

Μετά το χαμό του, η χήρα του Μαριάννα Λάτση περίμενε καρτερικά τα 80ά γενέθλια της Μαίρης Χρονοπούλου. Είχε σκοπό να της κάνει ένα δώρο, ένα δώρο συμβολικό και με μεγάλη αξία. Βλέπετε, μία από τις τελευταίες επιθυμίες του Κούρκουλου ήταν να δοθεί το ρολόι στη Χρονοπούλου.

«Το ρολόι δεν το είχε εδώ και καιρό. Το είχε πουλήσει στον Ριχάρδο ελάχιστο καιρό αφότου το πήρε στα χέρια της» είπε στην εφημερίδα «ON time» και την Σάσα Σταμάτη ο στενός φίλος της εκλιπούσας Θωμάς Χούντας. Ο φίλος της κυρίας του κινηματογράφου σημείωσε πως το βάρος των αναμνήσεων ήταν μεγάλο: «Μου είχε πει “το πούλησα στον Ριχάρδο”. Ήθελε να το δώσει για προσωπικούς λόγους. Δεν θα χρειαστεί να ψάξω στο σπίτι. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω το λόγο για τον οποίο το πούλησε. Μπορώ, όμως, να πω πως ήταν στενοχωρημένη που είχε φύγει από τη ζωή ο Νίκος. Η Μαίρη πίστευε στους ανθρώπους. Όχι στα αντικείμενα».

Ο ηθοποιός και φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου θέλησε να βάλει τέλος στην παραφιλολογία: «Δεν είχε να κάνει με τα χρήματα. Η Μαίρη δεν είχε κανένα οικονομικό πρόβλημα. Ήταν καθαρά μία συναισθηματική απόφαση. Δεν της έλειπαν τα αντικείμενα, της έλειπε ο ίδιος ο άνθρωπος, ο Κούρκουλος. Και εδώ διαφαίνεται το πόσο αντισυμβατικός άνθρωπος ήταν η Μαίρη Χρονοπούλου, σχεδόν στα πάντα της», είπε.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου