Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Μαίρη Χρονοπούλου: Το τελευταίο πάρτι με κρασιά και γαρίδες

Πώς θα αποχαιρετήσουν την Μαίρη Χρονοπούλου οι φίλοι της;

Σε ένα κάτασπρο φέρετρο, με ανάγλυφο λευκό άγγελο στο καπάκι του, στο υπέροχο σπίτι που λάτρεψε και γλέντησε στα μεγαλύτερα πάρτι της ζωής της, θα μπει η Μαίρη Χρονοπούλου, αυτή την Παρασκευή 13/10 στις 12 το μεσημέρι, όπως γράφει ο Γιάννης Αρμουτίδης στην Espresso.

Περισσότεροι από 200 φίλοι της αλλά και θαυμαστές της λαμπερής πρωταγωνίστριας θα την αποχαιρετήσουν στο τελευταίο της ταξίδι. Στον υπέροχο κήπο της, γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές θα τοποθετηθεί κέτερινγκ, ενώ σερβιτόροι θα προσφέρουν γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα. Παντού θα ακούγεται μουσική και με τον τρόπο αυτόν θα αποχαιρετήσουν την ασυμβίβαστη Μαίρη Χρονοπούλου οι αγαπημένοι της φίλοι.

Το πάρτι συντονίζει ο στενός της φίλος Ανδρέας Ανδριανόπουλος και δεν θα έχει καμία σχέση με κηδεία, παρά με μια μεγάλη γιορτή, όπως ήθελε η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου. Το φέρετρο θα είναι ανοιχτό στο σαλόνι του σπιτιού της, ώστε να εναποθέσουν ένα λουλούδι οι φίλοι και οι θαυμαστές της.

Η σορός της ηθοποιού θα μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας στις 15:30, όπου θα ακολουθήσει ένα αφιέρωμα στη ζωή της με εικόνες και ήχο. Αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα τη δουν οι φίλοι της.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου