Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Μαρία Αντωνά για Χρηστίδου – Αλεξάνδρου: «Ένας από του δύο λέει την αλήθεια»

"Εγώ ακούγοντας τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μπορώ να σου πω ότι ειλικρινά τον καταλαβαίνω και πιστεύω ότι το κομμάτι του παιδιού, της βάφτισης και όλα όσα είπε ήταν πολύ σεβαστά" ανέφερε η Μαρία Αντωνά.

Η Μαρία Αντωνά παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και μίλησε για την Μπέττυ Μαγγίρα και όσα συζήτησαν μεταξύ τους καθώς και για τις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου τόσο για την Σίσσυ Χρηστίδου όσο και για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου.

«Είχα τη χαρά να δω την Μπέττυ Μαγγίρα και να μιλήσουμε στα γενέθλια του Δημήτρη Μακαλιά. Αγκαλιαστήκαμε πάρα πολύ και συγκινηθήκαμε που είδαμε η μία την άλλη. Ουσιαστικά δεν είχαμε κάποιες διαφορές με την Μπέττυ. Όλο αυτό που συνέβη ήταν ξεκάθαρα τηλεοπτικό. Τα είπαμε σε ανθρώπινο επίπεδο έτσι όπως τα λέμε στο τηλέφωνο. Παρακολούθησα την εκπομπή το Σάββατο που μας πέρασε. Μου αρέσουν πάρα πολύ και μου είναι πολύ γνώριμοι και αυτή και ο Δημήτρης και ο ρόλος τους και μου θυμίζει αρκετά την εκπομπή που ήμασταν πέρυσι. Δεν έχει προλάβει να μου λείψει ακόμα το κομμάτι της τηλεόρασης» είπε αρχικά.

Δειτε το βιντεο εδω

«Ένας από του δύο λέει την αλήθεια. Φαντάζομαι ότι για να φτάσει αυτό στο κομμάτι το τηλεοπτικό και των social media, δεν ήταν κάτι τόσο απλό. Εγώ ακούγοντας τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μπορώ να σου πω ότι ειλικρινά τον καταλαβαίνω και πιστεύω ότι το κομμάτι του παιδιού, της βάφτισης και όλα όσα είπε ήταν πολύ σεβαστά και είχε δίκιο το παιδί σε αυτό το κομμάτι» δήλωσε η Μαρία Αντωνά.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου