Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Νατάσα Παζαΐτη: «Δεν είναι δρόμος σιωπής… Τότε έχασα στιγμές»

"Η πιο δύσκολη περίοδος ήταν η περίοδος της ειδικότητας που τα παιδιά μου ήταν μικρά", εξομολογείται η Νατάσα Παζαΐτη.

Σε μία από τις πολύ σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις, η Νατάσα Παζαΐτη μίλησε στο Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού. 

Η Νατάσα Παζαΐτη μίλησε για την κινητήριο δύναμη που την οδήγησε στην ιατρική, τις ιστορίες με ασθενείς της που την συγκλόνισαν και βέβαια για την πρόληψη.

Σχετικά με τη Νατάσα Καραμανλή που έγραψε πριν χρόνια για περιπέτεια με τον καρκίνο του μαστού, η Νατάσα ΠαζαΙτη ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται για την ίδια, αλλά ήταν συνωνυμία. Μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αν νοσούσα από καρκίνο του μαστού δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το πω δημόσια, να κάνω τον εαυτό μου σημαία για να ενθαρρύνω τις γυναίκες, να καταλάβουν ότι είναι μία περιπέτεια που περνάει».

Για την επιλογή της να μην δίνει συχνά συνεντεύξεις και να απέχει από τα Media, η Νατάσα Παζαΐτη είπε: «Δεν είναι δρόμος σιωπής. Επικοινωνώ με τον κόσμο, έχω τη δική μου ιστοσελίδα, είμαι αφοσιωμένη στην επιστήμη μου. Επίσης, επικοινωνώ μέσα από τα social media πάντα σε σχέση με την επιστήμη μου, δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο. Κάνω πολλές ενημερωτικές ομιλίες. Δεν χρειάζομαι τη δημοσιότητα στο κομμάτι της προσωπικής μου ζωής».

Δειτε το βιντεο εδω

«Η πιο δύσκολη περίοδος ήταν η περίοδος της ειδικότητας που τα παιδιά μου ήταν μικρά. Τότε έχασα στιγμές κι αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό. Θυμάμαι πάντα που με ρωτούσαν αν θα γυρίσω σπίτι, γιατί στη διάρκεια της ειδικότητας εφημέρευα τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, οπότε έλειπα πολύ από το σπίτι. Νομίζω ότι μου το καταλογίζανε για πολλά χρόνια. Τώρα που έχουν μεγαλώσει, έχουν αλλάξει τα πράγματα. Θυμούνται όλες τις θυσίες που έχω κάνει σε σχέση με τη δουλειά μου και το θαυμάζουν. Είμαι καλό παράδειγμα γι’ αυτούς και μου το έχουν συγχωρήσει», εξομολογήθηκε η Νατάσα Παζαΐτη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου