Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Ο Τάσος Τεργιάκης απασφάλισε για την εκπομπή από την οποία έφυγε μέσα σε δύο μήνες: «Διαταράχθηκε η ψυχική μου υγεία»

«Είναι ξεκάθαρο από ποια δουλειά έφυγα, εγώ γενικά είμαι σταθερός στις συνεργασίες μου», είπε ο Τάσος Τεργιάκης.

Ο Τάσος Τεργιάκης μίλησε σήμερα ανοικτά στο Πρωινό και αναφέρθηκε στην τοξική συνεργασία που είχε πριν μερικά χρόνια και από την οποία έφυγε μετά από περίπου δυόμιση μήνες.

Ο δημοσιογράφος δεν ανέφερε συγκεκριμένο όνομα, ωστόσο, ήταν σαφές και για ποιον παρουσιαστή μιλούσε και για ποια εκπομπή. Μάλιστα, εκείνη την περίοδο είχε δημιουργηθεί πολύ μεγάλος θόρυβος γύρω από το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα, το οποίο έληξε πρόωρα και άδοξα.

«Το έχω ζήσει δύο φορές, μία φορά σε αυτή τη δουλειά που είμαι. Γιατί κι εγώ δεν κάνω εκπτώσεις κι εγώ κοιτάω την ψυχική μου υγεία. Έφυγα από δουλειά στους δύο μήνες, ενώ είχα 2-3 χρόνια συμβόλαιο, γιατί διαταράχθηκε η ψυχική μου υγεία.

Και έφυγα κι από ένα μαγαζί που επίσης είχε κερδοφορία, αλλά επειδή πάλι διαταράχθηκε η ψυχική μου υγεία. Θεωρώ ότι έτσι πρέπει να κάνεις, πρέπει και με κόστος μεγάλο να πάρεις την απόφαση να φύγεις από αυτή την τοξικότητα. Εάν παραμείνεις εκεί, θα σε καταπιεί, θα το αποδεχτείς και μετά δεν θα μπορείς να βρεις το δίκιο σου.

Δεν μπορείς να καταπίνεις αυτή την τοξικότητα, φύγε. Είναι κακό να μένεις και να περνάς την τοξικότητα και στους άλλους. Είναι ξεκάθαρο από ποια δουλειά έφυγα, εγώ γενικά είμαι σταθερός στις συνεργασίες μου», είπε ο Τάσος Τεργιάκης.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη ανέφερε από την πλευρά της: «Τον έβλεπα στους διαδρόμους που βαριανάσαινε. Ήμασταν εκεί κοντά, όχι στην ίδια εκπομπή, στον ίδιο σταθμό».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου