Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Πολύ πιθανό να έχω ζημιωθεί επαγγελματικά, σενάρια παίζουν πολλά, αποδείξεις παίζουν λίγες»

"Μπαίνω στο μάτι του κυκλώνα αλλά μπαίνω και στις καρδιές των ανθρώπων που θέλω. Έχει πολύ μεγάλο κόστος αυτό αλλά δεν πειράζει. Θα τα ξανάκανα όλα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο", παραδέχεται η ηθοποιός.

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 30/10 η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την έμφυτη τάση που έχει να υπερασπίζεται το δίκαιο και το πώς αυτό ίσως την έχει ζημιώσει επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια, στον απόηχο των δικαστικών διαμαχών γύρω από το #metoo.

«Θα δώσω δεύτερη ευκαιρία σε έναν άνθρωπο. Εγώ ως άνθρωπος ξεκινάω πάντα με καλή πρόθεση όμως το σωφρονιστικό σύστημα πάσχει, έχει θέματα πολλά», είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Μπαίνω στο μάτι του κυκλώνα αλλά μπαίνω και στις καρδιές των ανθρώπων που θέλω. Έχει πολύ μεγάλο κόστος αυτό αλλά δεν πειράζει. Θα τα ξανάκανα όλα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο», παραδέχεται η ηθοποιός στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Πολύ πιθανό να έχω υποστεί ζημιά και επαγγελματικά λόγω αυτού. Εγώ είμαι ένας εργατικός άνθρωπος, αγαπώ τη δουλειά και δεν τη φοβήθηκα ποτέ. Αγαπώ πάρα πολύ και το δίκαιο. Αν συμβεί μία αδικία μπροστά μου, θα την υπερασπιστώ. Αν δω ότι το τραβάνε από τα μαλλιά, ναι θα γίνω πολύ έντονη για να καταλάβει ο άνθρωπος που καταπιέζεται ότι έχει κάποιον δίπλα του», υπογραμμίζει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Εκεί τελειώνει η ιστορία με το βιογραφικό μου. Από ‘κει και πέρα, σενάρια παίζουν πολλά, αποδείξεις παίζουν λίγες», τονίζει χαρακτηριστικά.

«Έχω να κάνω τηλεόραση 4 χρόνια και μου έχει λείψει πάρα πολύ. Μετά την ψυχοθεραπεία, είμαι σε μία φάση ηρεμίας και νιώθω ότι γίνεται μία παύση θεμιτή όπως σε όλους τους καλλιτέχνες και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή και η σωστή πρόταση με τις σωστές συνθήκες και τους σωστούς ανθρώπους, θα ξαναλάμψει το φως που έχουμε μέσα μας», παραδέχεται η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου