Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Σμαράγδα Καρύδη: Τι απαντά στο ενδεχόμενο παρουσίασης του YFSF;

"Είχα πει στον εαυτό μου ότι δεν θα ξανακάνω θέατρο και σήριαλ μαζί και τελικά έκανα σήριαλ, θέατρο και σκηνοθεσία μαζί", παραδέχεται η ηθοποιός.

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Η Μαριχουάνα της Μαμάς είναι η Καλύτερη» βρέθηκαν οι τηλεοπτικές κάμερες, όπου συνάντησαν τη Σμαράγδα Καρύδη. 

Η σκηνοθέτρια του έργου μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα αλλά και τη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη.

«Αισθάνομαι ανακουφισμένη, γιατί όλοι δουλέψαμε πάρα πολύ. Έχω κουραστεί τρομερά και το αποτέλεσμα είναι τελικά πάνω από τις προσδοκίες μας», δηλώνει η Σμαράγδα Καρύδη.

«Είχα πει στον εαυτό μου ότι δεν θα ξανακάνω θέατρο και σήριαλ μαζί και τελικά έκανα σήριαλ, θέατρο και σκηνοθεσία μαζί», επισημαίνει η ηθοποιός.

«Είμαι ανελέητη κριτής του εαυτού μου, καμιά φορά και παραπάνω απ’ ό,τι πρέπει. Πάντα παίρνω όλο το βάρος εγώ. Βλέπω όλο το χάλι, το άσχημο που έρχεται όμως μετά το βλέπω από την αστεία του πλευρά και γελάω», παραδέχεται η Σμαράγδα Καρύδη στη συνέχεια.

Δειτε το βιντεο εδω

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να τη δούμε ξανά στον ρόλο της παρουσιάστριας, η Σμαράγδα Καρύδη ξεκαθαρίζει: «Τώρα όχι, γιατί έχω το IQ και ξεκινάω γυρίσματα σε 10 μέρες».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου