Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Σπύρος Μπιμπίλας – Χαμός στον αέρα του Happy Day: Τον έκλεισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Μάλλον έχεις συνηθίσει να βγαίνεις σε άλλες εκπομπές και να τσακώνεσαι», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Σπύρο Μπιμπίλα.

Χαμός επικράτησε σήμερα το πρωί στο Happy Day. Ο Σπύρος Μπιμπίλας βγήκε στον αέρα, προκειμένου να μιλήσει για την απώλεια της Ματούλας, ωστόσο, η συζήτηση με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν εξελίχθηκε ομαλά, με αποτέλεσμα να διακοπεί απότομα και χωρίς να ολοκληρωθεί.

ΣΠ.ΜΠ.: Η ιδιότητά μου δεν είναι να ψάχνω πώς πεθαίνει ο κάθε άνθρωπος. Το ότι είμαι πρόεδρος του ΣΕΗ σημαίνει ότι ξέρω πώς πέθανε ο κάθε άνθρωπος; Λίγο να συνέλθουμε.

ΣΤ.ΤΣ.: Δεν μου αρέσει αυτή η προτροπή, νομίζω ότι είμαι στα συγκαλά μου. Ηρέμησε, πάρε μια ανάσα.

ΣΠ.ΜΠ.: Όχι, δεν ηρεμώ! Ήσουν πολύ ιδιαίτερη στον τρόπο που μου είπες «είσαι ο πρόεδρος, άρα πρέπει…». Δεν πρέπει! Παίρνετε τηλέφωνο τον πρόεδρο του ΣΕΗ για να σας πει πώς πέθανε ένας άνθρωπος;

ΣΤ.ΤΣ.: Δεν σου ζήτησα λεπτομέρειες, απλά ρώτησα, επειδή είπες ότι στην τελευταία σας συνάντηση η Ματούλα ήταν πολύ χάλια ψυχολογικά. Μπορεί οι τηλεθεατές να σκέφτονται, μετά τη δική σου πληροφορία, ότι μπορεί να έβαλε τέλος στη ζωή της. Εγώ διάβασα στο ρεπορτάζ ότι πέθανε από παθολογικά αίτια. Αυτό ρώτησα, για να μην αφήσουμε κανένα υπονοούμενο.

ΣΠ.ΜΠ.: Άφησα εγώ κανένα υπονοούμενο; Πέθανε ένας άνθρωπος και καθόμαστε και λέμε τέτοια πράγματα;

ΣΤ.ΤΣ.: Μάλλον έχεις συνηθίσει να βγαίνεις σε άλλες εκπομπές και να τσακώνεσαι.

ΣΠ.ΜΠ.: Δεν θέλω να συνεχίσουμε έτσι.

ΣΤ.ΤΣ.: Καλημέρα! Γεια! Καλημέρα! Ούτε εγώ θέλω! Αφού δεν θες εσύ μία, ούτε εγώ δεν θέλω. Να ‘σαι καλά

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου