Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Λιάγκα: «Τον αδικεί αυτή η τοποθέτηση»

"Όλοι θέλουμε να κάνουμε νούμερα, όλοι σκεφτόμαστε πώς να κάνουμε νούμερα, αλλά δε γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα" σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μετά τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από τη χθεσινή του εκπομπή για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Φαίη Σκορδά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η υπόλοιπη ομάδα του Happy Day τοποθετήθηκαν για το θέμα.

«Είναι αρκετά ηλεκτρισμένη η κατάσταση στην ελληνική τηλεόραση και με αφορμή τον Αχιλλέα Μπέο που προκάλεσε κι έκανε αυτές τις δηλώσεις, έκανα κι εγώ ένα σχόλιο προχθές που δεν αναπαρήχθη. Αυτό που είπα είναι ότι όταν βγάζεις έναν άνθρωπο που ξέρεις ότι παρεκκλίνει, ότι έχει μία αμετροέπεια, ότι λέει πράγματα που συνήθως προκαλούν σχόλια και μετά λες “τι ήταν αυτό που είπατε; Κάνετε λάθος”, δηλαδή καταδικάζεις αυτά που λέει, αλλά ξέρεις μέσα στις άκρες ότι θα τα πει και γι’ αυτό του δίνεις βήμα, τότε το κάνεις υποκριτικά».

«Το είπα με αφορμή έναν γνωστό ποινικολόγο που κάποια στιγμή έκλεινε τα τηλέφωνα και προσέβαλε… Όταν βγάζεις αυτόν τον άνθρωπο και του δίνεις βήμα, ξέρεις ότι θα σε προσβάλει και ότι θα ανεβάσει την ένταση. Γενικώς, όταν βγάζεις κάποιον που ξέρεις ότι θα ξεφύγει δίνοντάς του βήμα και μετά λες να τον κλείσουν, είναι λίγο σαν ένα παιχνίδι με σημαδεμένα χαρτιά. Τώρα το να λες ότι τα λένε αυτά όσοι δεν κάνουν νούμερα, νομίζω ότι αδικεί και τον Γιώργο αυτή η τοποθέτηση» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ο οποίος δηλώνει και δεν το κρύβει ότι είναι άρρωστος για τα νούμερα. Μάλιστα, το 18% του φαινόταν λίγο σε έναν χώρο που το 18% είναι θρίαμβος. Άλλο να είσαι ανταγωνιστικός κι άλλο να βάλεις τα χέρια σου και να βγάλεις τα μάτια σου» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Όλοι θέλουμε να κάνουμε νούμερα, όλοι σκεφτόμαστε πώς να κάνουμε νούμερα, αλλά δε γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα. Όλοι οι συνάδελφοι είναι πολύ αξιόλογοι, ακόμα και στον Γιώργο Λιάγκα βλέπω ότι σε κάποια σημεία έχει δίκιο. Δεν είναι ένας άνθρωπος που είναι στο pr και παίρνει κάθε μέρα 15 τηλέφωνα για να διαμορφώσει κλίμα υπέρ του, όπως κάνουν άλλοι κι είναι ένας άνθρωπος που από τον παρορμητισμό που έχει πολλές φορές την έχει πατήσει» κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου