Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Θάλεια Ματίκα: «Έκανα αμνιοπαρακέντηση, γιατί οι δείκτες ήταν περίεργοι, για σύνδρομο down»

«Όταν άκουσα τα νέα έπαθα σοκ, στεναχωρήθηκα και φοβήθηκα. Είπα “γιατί σε μένα;”», είπε η Θάλεια Ματίκα.

Η Θάλεια Ματίκα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις δυσκολίες που βίωσε στην πρώτη της εγκυμοσύνη.

«Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα κανένα φόβο, μέχρι να μου πουν ότι πρέπει να κάνω αμνιοπαρακέντηση, γιατί οι δείκτες ήταν περίεργοι για σύνδρομο down. Όταν άκουσα τα νέα έπαθα σοκ, στεναχωρήθηκα και φοβήθηκα. Είπα “γιατί σε μένα;”.

Στην πρώτη εγκυμοσύνη παρουσίασα διαβήτη κύησης. Έκανα αυστηρή διατροφή, γιατί θα επηρέαζε το έμβρυο. Στην πιθανότητα του συνδρόμου down είμαι της άποψης να προχωρήσεις στη διακοπή της κύησης. Μπαίνει η οικογένεια όλη σε ένα Γολγοθά.

Δεν συζητήσαμε με τον Τάσο για τα θέματα της εγκυμοσύνης μου. Ήταν ο αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Εμένα πάντα πάει ο νους μου στα πιο μαύρα σενάρια, ο Τάσος είναι πιο αισιόδοξος», είπε αρχικά η Θάλεια Ματίκα.

Η Θάλεια Ματίκα είπε στη συνέχεια: «Η πρόταση γάμου μου ήταν ένα τεράστιο πάρτι έκπληξη που είχε διοργανώσει ο Τάσος και υπάρχει μέσα στη παράσταση. Έπαθα σοκ, συγκινήθηκα πολύ. Έχουμε έρθει σε μεγάλες αντιπαλότητες, αλλά δεν περάσαμε ποτέ σοβαρή κρίση μεταξύ μας.

Δειτε το βιντεο εδω

Μέχρι στιγμής δεν έχει περάσει ούτε από το δικό μου μυαλό, ούτε από του Τάσου ότι θα μπορούσε κάτι να διασπάσει τη σχέση μας. Ο Τάσος μου φαίνεται καταπληκτικός ως παρουσιαστής, αλλά δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική, είμαι πολύ μεγάλη θαυμάστριά του».

Πηγή φωτό: NDP

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου