Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Τιτίκα Στασινοπούλου: «Το πολεμώ, ακόμα παίρνω φάρμακα»

"Από μία τυχαία εξέταση το βρήκαμε. Πώς ένιωσα; Είπα: "Τιτίκα, τράβηξες λαχνό!" δήλωσε η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Η Τιτίκα Στασινοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου και μίλησε για τον καρκίνο και τα συναισθήματα που ένιωσε όταν τον εντόπισαν.

Σε όλη σας τη ζωή υπήρξατε μαχήτρια. Αυτό φάνηκε και στον καρκίνο που περάσατε και τον πολεμήσατε με νύχια και με δόντια. 

Αυτό είναι αλήθεια. Έκανα αφαίρεση του ενός μαστού.

Πώς το εντοπίσατε και ποια ήταν τα πρώτα σας συναισθήματα όταν σας το είπε ο γιατρός σας; Τρόμος, φόβος ότι θα πεθάνετε;

Από μία τυχαία εξέταση το βρήκαμε. Πώς ένιωσα; Είπα: «Τιτίκα, τράβηξες λαχνό!». Το πολέμησα και το πολεμάω γιατί ακόμα παίρνω φάρμακα. Όχι, δεν φοβήθηκα τον θάνατο. Όταν είναι να φύγεις, θα φύγεις. Ούτε τρομοκρατήθηκα. Είπα μέσα μου «θα το πολεμήσω!».

Πόσο δύσκολος ήταν όλος αυτός ο αγώνας που κάνατε; 

Πολύ δύσκολος αλλά δεν εγκατέλειψα τα όπλα. Πέρασα όλα τα στάδια, εξασθενούσα, είδα τα μαλλιά μου να πέφτουν από τις χημειοθεραπείες. Αλλά το πάλευα. Θυμάμαι, έκανα χημειοθεραπείες και ερχόμουν και σκηνοθετούσα μία παράσταση. Το μήνυμά μου είναι ότι δεν θα επιτρέψουμε στο αρνητικό να κυριαρχήσει στη ζωή μας. Η ζωή είναι δική μας. Μας ανήκει.

Πηγή φωτογραφίας NDP

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου