Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Αλέξης Κούγιας – Χαμός στον αέρα του Happy Day: «Εσείς με καλέσατε και θα κάνω ότι γουστάρω»

«Όταν βγαίνω σε μια εκπομπή, λέω αυτά που θέλω και αυτά που πρέπει», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Στον αέρα της εκπομπής Happy Day βγήκε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας, προκειμένου να μιλήσει για την Εύη Βατίδου και το επεισόδιο που συνέβη χθες και το οποίο την οδήγησε στο κρατητήριο.

Ορισμένοι χαρακτηρισμοί του Αλέξη Κούγια έκαναν τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αντιδράσει και υπήρξε ένας ιδιαίτερος διάλογος μεταξύ τους.

«Η πρώην σύζυγός μου έπεσε θύμα μιας αλήτικης και παράνομης συμπεριφοράς, από αυτούς τους αλήτες που κυκλοφορούν με κάποιες μηχανές χωρίς καν αριθμό κυκλοφορίας, που νομίζουν ότι οι δρόμοι είναι ιδιοκτησία τους. Και βρήκε μια γυναίκα μπροστά του αυτός ο αλήτης, μέσα στα άγρια μεσάνυχτα…», είπε ο Αλέξης Κούγιας, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να παρεμβαίνει: «Να αποφύγουμε τους χαρακτηρισμούς καλύτερα».

«Είναι αυτό που αρμόζει», απάντησε ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε: «Αυτός ο αλήτης, λοιπόν, τον οποίο είμαι περίεργος να συναντήσω βρήκε μια γυναίκα μέσα στη νύχτα μόνη της, σε ένα απόμερο σημείο. Σταμάτησε, της ξήλωσε τον καθρέφτη, γιατί κάτι τον ενόχλησε, την έβρισε χυδαία και ακολούθως ανέβηκε στη μηχανή και προσπάθησε να εξαφανιστεί».

ΣΤ.ΤΣ.: Σύμφωνα με τη δική του πλευρά, ήταν με τη σύζυγό του και έκαναν βόλτα. Και θα ήθελα να είμαστε λίγο προσεκτικοί και να αποφύγουμε τους χαρακτηρισμούς.

Δειτε το βιντεο εδω

Α.Κ.: Θα μου κάνετε μια χάρη; Αλλιώς θα κλείσω το τηλέφωνο.

ΣΤ.ΤΣ.: Μην ξεκινάμε έτσι.

Α.Κ.: Σας παρακαλώ πολύ. Εσείς με καλέσατε.

ΣΤ.ΤΣ.: Να αποφύγουμε τους χαρακτηρισμούς.

Α.Κ.: Θα κάνω ότι γουστάρω. Σας παρακαλώ πολύ. Όταν βγαίνω σε μια εκπομπή, λέω αυτά που θέλω και αυτά που πρέπει.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου