Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Ανθή Βούλγαρη: «Έχουμε μια ειδική σχέση με το Mega και έχω σίγουρα ένα χρόνο ακόμα»

"Περνώ πάρα πολύ ωραία στην πρωινή εκπομπή με τον Ιορδάνη. Δεν μου περνά από το μυαλό μου να κάνω κάτι άλλο' σημείωσε η Ανθή Βούλγαρη.

Η Ανθή Βούλγαρη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@star και στον Στέφανο Δρουμαλιά. Τι απάντησε για την πρωινή εκπομπή του Mega που συμπαρουσιάζει με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και το συμβόλαιό της;

«Τι μετεγγραφές καλέ; Ποιος θα έρθει; Δεν βλέπω τηλεόραση και δεν έχω ακούσει τίποτα. Έχουμε μια ειδική σχέση με το Mega και έχω σίγουρα ένα χρόνο ακόμα» είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη.

Θα ήθελε να παρουσιάσει μία ψυχαγωγική εκπομπή; «Εφόσον περνάς κάπου καλά… Εγώ είμαι πολύ σταθερός άνθρωπος. Περνώ πάρα πολύ ωραία στην πρωινή εκπομπή με τον Ιορδάνη. Δεν μου περνά από το μυαλό μου να κάνω κάτι άλλο. Αν δεν περνούσα καλά, ίσως να το σκεφτόμουν και να ήμουν σε συζητήσεις.

Δειτε το βιντεο εδω

 Πραγματικά δεν βρίσκω τον λόγο. Είμαστε μία χαρά με τον Ιορδάνη, δόξα τω Θεώ περνάμε καλά, κάνουμε ωραία παρέα. Όσο μπορούμε κάνουμε την πλάκα μας γιατί με όλα αυτά που συμβαίνουν δύσκολα να κάνεις πλάκα. Νομίζω ότι το να έχεις μία καλή χημεία και συνεργασία με τον συνεργάτη σου είναι ευλογία.»

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου