Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Είναι δυνατόν να μη μιλώ με τον Γιώργο Λιάγκα που είμαστε τόσα χρόνια φίλοι;»

"Αν τσακωνόμαστε με τον Γιώργο, βριζόμαστε και μετά τα βρίσκουμε" ανέφερε η Αργυρώ Μπαρμαπρίγου.

Την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου συνάντησε η κάμερα του Breakfast@star και η Μυρσίνη Κοντού.

 Η δημοφιλής σεφ μίλησε για τον λόγο που δεν ξεκίνησε ακόμα να βρίσκεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, την εισβολή της στη Γη της Ελιάς στο Mega και τη φιλία της με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Ήταν να ξεκινήσω αρχές Οκτώβρη και ξεκίνησαν κάποια ταξίδια και είχαμε και ένα οικογενειακό θέμα και έτρεχα στα νοσοκομεία. Κάνουμε τον σταυρό μας και από εδώ και πέρα πρώτα ο Θεός θα τα λέμε. Εγώ με τα τηλέφωνα δεν έχω καλή σχέση, δεν έχω συνέχεια ένα τηλέφωνο δίπλα μου. Όταν έχω χρόνο, βλέπω το τηλέφωνο γιατί δουλεύω και δεν μπορώ να απαντώ στα μηνύματα ούτε στο τηλέφωνο» είπε αρχικά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για την Ελένη Μενεγάκη και τον λόγο που δεν απάντησε σε κλήσεις της.

«Η πρόταση στην Γη της Ελιάς είναι να κάνω την Αργυρώ. Τα κείμενα με δυσκολεύουν γενικά και θέλω να λέω αυτό που μου έρχεται. Ανυπομονώ να δω τα επεισόδια. Ήταν ωραίο όλο το περιβάλλον εκεί με τα παιδιά και με τους ηθοποιούς και με έκαναν να νιώσω ένα με αυτούς» δήλωσε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Δειτε το βιντεο εδω

Για τον Γιώργο Λιάγκα ανέφερε: «Δεν έχω μείνει στο σπίτι μου κανένα πρωί, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Γιώργος κάνει τα καλύτερά του. Έχει κι ωραία ομάδα και ο Γιώργος είναι τηλεόραση από μόνος του. Θα τον δω και την Δευτέρα που έχουμε ραντεβού. Μα είναι δυνατόν να μην μιλάμε τόσα χρόνια φίλοι; Αν τσακωνόμαστε με τον Γιώργο, βριζόμαστε και μετά τα βρίσκουμε».

Πηγή εικόνας NDP

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου