Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Αριστομένης Γιαννόπουλος για Στάθη Σχίζα: «Είναι αρρωστημένο να μένεις κολλημένος στο παρελθόν»


"Δεν έχω κανένα παθόμετρο. Όταν τελειώνει κάτι, προχωράς στο μέλλον", τονίζει ο γνωστός πλαστικός χειρουργός.

Δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day έκανε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος. Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός απάντησε στην ατάκα που έριξε ο Στάθης Σχίζας για την πρώην σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όπου ανέφερε ότι ο δεσμός μεταξύ τους ήταν πιο παθιασμένος απ’ ό,τι ο γάμος της με τον πρώην σύζυγό της.

«Δεν έχω κανένα παθόμετρο. Γι’ αυτό μπορείτε να ρωτήσετε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ή τον Στάθη Σχίζα τι εννοεί. Δεν με ενόχλησε αυτό, δεν ασχολούμαι καθόλου. Ο καθένας τα λέει, όπως τα αντιλαμβάνεται», δηλώνει ο Αριστομένης Γιαννόπουλος στη ρεπόρτερ Χριστιάνα Κοχλατζή.

«Δεν έχω κανένα συναίσθημα, ούτε με προσβάλλει, ούτε τίποτα, μου είναι αδιάφορο», τονίζει χαρακτηριστικά.

«Όταν τελειώνει κάτι, προχωράς στο μέλλον. Είναι λίγο αρρωστημένο να μένεις κολλημένος στο παρελθόν, γιατί δε σε αφήνει να κάνεις βήματα προς το μέλλον. Και ό,τι κάνεις στο μέλλον μετά είναι μισό. Για μένα αυτό που είπε ο Στάθης, δεν εμπεριέχει τίποτα, ούτε σύγκριση. Δε με απασχολεί το θέμα», ξεκαθαρίζει ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Δειτε το βιντεο εδω

«Δε συγκρίνω καμία μου σχέση με προηγούμενη. Κάθε μου σχέση είναι αυτοτελής, αυτόνομη, μοναδική. Με τον Στάθη δε μιλάμε. Με την Αλεξάνδρα έχουμε καλή επικοινωνία», καταλήγει ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου