Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Χρήστος Σαντικάι: «Να κάτσω να σκεφτώ γιατί είμαι Αλβανός, είναι λίγο αστείο»

«Όταν ήμουν έφηβος με ενοχλούσε που με είχαν ταυτίσει με τους εκκλησιαστικούς ύμνους που τραγουδούσα», είπε ο Χρήστος Σαντικάι.

Ο Χρήστος Σαντικάι έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Ο τραγουδιστής μίλησε για την πατρότητα, την σχέση του με τη Λάουρα Νάργες, και τον ρατσισμό που έχει βιώσει.

«Αλλάζω τις πάνες του παιδιού μου. Δηλώνω μουσικός χαζομπαμπάς. Ο γιος μου μπορεί να πει έμενα μαμά και τη Λάουρα μπαμπά, επειδή απλά ξέρει τις λέξεις. Η Λάουρα του μιλάει μόνο γερμανικά κι εγώ ελληνικά. Είμαι ερωτευμένος με τον γιο μου. Δεν μπορώ να σας πω αν θα παντρευτώ γιατί μπορεί να προδοθώ», είπε αρχικά ο Χρήστος Σαντικάι.

Ο Χρήστος Σαντικάι πρόσθεσε επίσης: «Η Λάουρα είναι Γερμανίδα μάνα. Δεν υπάρχει υγιές ζευγάρι που να μην έχει περάσει κρίσεις στη σχέση του. Θέλω η Λάουρα να είναι όπως θέλει η ίδια, θα είμαι πάντα δίπλα της. Θα ήθελα μία κόρη. Αν είμαι τώρα χαζομπαμπάς με τον γιο μου, αν έρθει η κόρη θα είμαι βλάκας, εντελώς».

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Σαντικάι ανέφερε: «Συγκινητική στιγμή της καριέρας μου ήταν όταν μου έστειλε ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος μία επιστολή και ένιωσα τον Θεό πιο κοντά μου. Όταν ήμουν έφηβος με ενοχλούσε που με είχαν ταυτίσει με τους εκκλησιαστικούς ύμνους που τραγουδούσα».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, ο Χρήστος Σαντικάι αναφέρθηκε στον ρατσισμό: «Να κάτσω να σκεφτώ γιατί είμαι Αλβανός, είναι λίγο αστείο».

Πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου