Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Χρήστος Σωτηρακόπουλος: «Έφυγα από την ΕΡΤ για να πάω στο Mega με βαριά καρδιά»

«Η φωνή μου συνδέθηκε με το Champions League, όπως συνδέθηκα κι εγώ», είπε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη έδωσε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος απάντησε για τα 44 χρόνια στο χώρο, τη “μεταγραφή” από την ΕΡΤ στο Mega, αλλά και την απώλεια της συζύγου του.

«Ασχολούμαι με τη δημοσιογραφία 44 χρόνια. Ήμουν 21 ετών όταν ξεκίνησα τα πρώτα μου live στην τηλεόραση. Μου έκαναν 4 φορές πρόταση μεταγραφής από το MEGA με αρκετά χρήματα αλλά αρνιόμουν, δεν ήθελα να φύγω από την ΕΡΤ, το έκανα με βαριά καρδιά. Η φωνή μου συνδέθηκε με το Champions League, όπως συνδέθηκα κι εγώ», είπε αρχικά ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος είπε στη συνέχεια: «Ως πατέρας έδωσα ό,τι περισσότερο μπορούσα στα παιδιά μου. Αν είμαι όσο καλός πατέρας ήταν και ο δικός μου, θα έχω πέτυχει την αποστολή μου. Όταν “έφυγε” από τη ζωή η γυναίκα μου, έδωσα κι εγώ κουράγιο στα παιδιά μου και εκείνα σε εμένα. Η ζωή συνεχίζεται ό,τι και να γίνει. Δε με απασχολεί αν θα μείνω μόνος όταν φύγουν τα παιδιά από το σπίτι».

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος ανέφερε επίσης: «Ο Νίκος Κατσαρός μού έδωσε την ευκαιρία να είμαι στην τηλεόραση, δεν ήμουν σε καμία κλίκα. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία, είσαι τόσο καλός όσο η αξία σου. Ο κόσμος καθορίζει τι του αρέσει να βλέπει στην τηλεόραση. Είναι εύκολο να πάρεις και να σχολιάζεις τι έκανε κάποιος άλλος, από το να κάνεις κάτι δικό σου. Υπάρχει απαξίωση στο επάγγελμά μας. Όταν ξεκίνησα αυτήν τη δουλειά, δεν έλεγα ότι είμαι δημοσιογράφος».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος είπε: «Έκανα 10 χρόνια τηλεόραση χωρίς autocue, ήταν δύσκολο. Βλέπω lifestyle εκπομπές, δεν σνομπάρω τίποτα. Βλέπω το “MEGA Καλημέρα”, λατρεύω την Ελεονώρα Μελέτη. Μου αρέσει πολύ η Ράνια Τζίμα, θα έπαιζε παντού. Η Κατερίνα Παναγοπούλου είναι πολύ καλή και εντελώς διαφορετική από την Τζίμα. Η Σία Κοσιώνη ξεκίνησε δίπλα μου, είναι εξαιρετική».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου