Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Δανάη Μπάρκα: «Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έφτασε σε αυτό το σημείο γιατί έχουμε βρωμίσει τη λέξη χοντρός»

"Πια το να πεις τη λέξη χοντρός είναι πάρα πολύ κακό. Γιατί εί9ναι κακό; Το να πεις τη λέξη αδύνατος είναι κακό; Το ψηλός είναι κακό;", αναρωτιέται η Δανάη Μπάρκα.

Την απόφαση που πήρε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις» και την αντίδραση που είχε ο Σταμάτης Κραουνάκης, σχολίασε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της, το πρωί της Πέμπτης.

«Σίγουρα παίζει ρόλο η εποχή. Εγώ θεωρώ ότι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έφτασε σε αυτό το σημείο γιατί ακριβώς όλοι οι υπόλοιποι έχουμε βρωμίσει αυτή λέξη. Πια το να πεις τη λέξη χοντρός είναι πάρα πολύ κακό. Γιατί εί9ναι κακό; Το να πεις τη λέξη αδύνατος είναι κακό; Το ψηλός είναι κακό; Υπάρχουμε κάποιοι άνθρωποι που δεν είμαστε αδύνατοι αλλά πιο χοντρούληδες, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι πιο κοντούληδες, άλλοι πιο ψηλούληδες, άλλοι πολύ πιο αδύνατοι. Ο καθένας έχει το σωματότυπό του και την εμφάνισή του. Είναι άλλη εποχή», είπε η Δανάη Μπάρκα και συνέχισε:

«Ωστόσο αν τα τελευταία χρόνια δεν είχε γίνει όλος αυτός ο ορυμαγδός για το body shaming, δεν θα είχε φτάσει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο σημείο να βγάλει αυτήν τη λέξη από το τραγούδι. Όλοι οι υπόλοιποι το έχουμε φτάσει στο σημείο να ενοχοποιούμε μία λέξη, που όντως ένας άνθρωπος μπορεί να αισθάνεται αμήχανα γιατί από κάτω βλέπει το κοινό και μπορεί και το κοινό να αισθάνεται αμήχανα από το όλη μέρα μπλα μπλα, μην λέτε τους ανθρώπους χοντρούς».

Δειτε το βιντεο εδω

«Σου λέει από τη στιγμή που υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που με ακολουθούν και με θαυμάζουν και αισθάνονται αμήχανα, ας το προστατεύσω γιατί οι εποχές είναι τέτοιες και το απαιτούν κι ας κάνω αυτό που θέλω», κατέληξε η Δανάη Μπάρκα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου