Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Έρρικα Πρεζεράκου: «Δεν συμπεριφέρθηκε καλά, δεν είναι καλός άνθρωπος και είμαστε σε δικαστική διαμάχη»

"Το ατύχημά μου ήταν ένα θαύμα. Έχασα το μισό μου αίμα, δεν ήξερα αν θα τα καταφέρω", αποκαλύπτει η Έρρικα Πρεζεράκου.

Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε για όλα στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. 

Η πρώην αθλήτρια και Περιφερειακή σύμβουλος, αναφερόμενη στο ατύχημα που είχε στη θάλασσα, αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον άνθρωπο που οδηγούσε το σκάφος.

«Μετά το ατύχημα που είχα με το χέρι μου, ήρθε στο γραφείο μου ένα κοριτσάκι και μου είπε “Μην ανησυχείς, θα περάσει και αυτό”. Δεν ξέρω αν θα τελειώσει ποτέ η περιπέτεια με το χέρι μου αλλά είμαι όλο και καλύτερα. Τώρα γράφω πια. Συνειδητοποίησα ότι μπορεί σε μια στιγμή να σταματήσεις να υπάρχεις. Με άλλαξε πολύ εσωτερικά. Με τον άνθρωπο που οδηγούσε το σκάφος είμαστε σε δικαστική διαμάχη. Δεν συμπεριφέρθηκε καλά. Δεν είναι ένας καλός άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά η Έρρικα Πρεζεράκου.

«Το ατύχημά μου ήταν ένα θαύμα. Έχασα το μισό μου αίμα, δεν ήξερα αν θα τα καταφέρω. Θαύμα ήταν και όλος αυτός ο κόσμος που μαζεύτηκε για να βοηθήσει την Αναστασία. Έχω κλάψει τόσο πολύ για αυτή την βοήθεια, την αγάπη. Ήταν τεράστιο μάθημα ότι υπάρχει ακόμη ανθρωπιά. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα», εξομολογήθηκε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Δειτε το βιντεο εδω

Η αθλήτρια εκμυστηρεύτηκε ακόμα: «Είχα μια αποβολή και μετά από κάποιο καιρό κατάλαβα τον λόγο που δεν έπρεπε να γίνω μητέρα. Έχω μια βαθιά ανάγκη να μου δώσω λίγο χώρο. Την κατάλληλη στιγμή θα έρθει ο κατάλληλος άνθρωπος για μένα για να πάω παρακάτω».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου