Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Σίσσυ Χρηστίδου για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Δεν θα του απαντήσω σοβαρά σε αυτό, δεν θέλω να τον εκθέσω»

"Θα πρέπει να βγάλουμε τα συμβόλαια να τα μετρήσουμε. Ο Δημήτρης γνωρίζει και θεωρώ ότι είναι λάθος να το ανακυκλώνουμε", τονίζει η παρουσιάστρια του MEGA.

Η επιστροφή του Κωνσταντίνου Βασάλου στην εκπομπή που παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου το Σαββατοκύριακο στο MEGA πυροδότησε τις συζητήσεις γύρω από τους λόγους που οδήγησαν στη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Στον απόηχο των δηλώσεων που είχε κάνει το γνωστό μοντέλο στις αρχές της σεζόν και στις οποίες τόνιζε πως δεν είχε καμία ενημέρωση από την παρουσιάστρια για το τηλεοπτικό τους μέλλον και «αθόρυβα» οδηγήθηκε στην έξοδο από το «Χαμογέλα και Πάλι».

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και έδωσε τη δική της απάντηση στην παραφιλολογία που επικράτησε το τελευταίο διάστημα.

«Τον Κωνσταντίνο (Βασάλο) κάθε χρόνο τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω: τι θα γίνει, τελείωσε αυτό το αστείο, θα γυρίσεις επιτέλους σπίτι; Είναι τύπου οικογενειακή η σχέση. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, ήθελα πάρα πολύ να συμβεί αυτό και βοήθησαν πολλοί παράγοντες», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου στους δημοσιογράφους.

Σε σχετική ερώτηση που αφορούσε στις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου περί χαμηλού budget στο «Χαμογέλα και Πάλι», η οικοδέσποινα της εκπομπής απαντά:

«Δεν θα απαντήσω σε αυτό σοβαρά, γιατί θα πρέπει να βγάλουμε τα συμβόλαια να τα μετρήσουμε. Δεν θέλω να εκθέσω καθόλου τον Δημήτρη, είναι ένα πολύ καλό παιδί και δεν ξέρω πώς μπήκε σε αυτή τη διαδικασία».

«Ούτε θέλω να εκθέσω τα προσωπικά τους δεδομένα, ούτε το τι συμβαίνει σε μία εκπομπή και πώς διαμορφώνονται τα budget. Προφανώς έγιναν κάποιες ρυθμίσεις για να συμβεί όλο αυτό, ο Δημήτρης γνωρίζει και θεωρώ ότι είναι λάθος να το ανακυκλώνουμε», κατέληξε στις δηλώσεις της η Σίσσυ Χρηστίδου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου