Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε κατά του γνωστού δικηγόρου – «Με βρίζει χυδαία εδώ και πάρα πολύ καιρό»

"Το ξέρει και η ομάδα μου και απορώ γιατί του κάναμε τις δηλώσεις", εξερράγη η παρουσιάστρια του Alpha.

Η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε τον θυμό και την αγανάκτησή της απέναντι στον γνωστό δικηγόρο Θάνο Καρατσιόλη, με αφορμή το περιστατικό με τη σύλληψη της Εύης Βατίδου με την οποία ενεπλάκη ψευδώς το όνομά του.

Η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να αναφερθεί στη σκληρή διαδικτυακή επίθεση που δέχεται από τον εν λόγω νομικό, ο οποίος μέσα από τα social media εξαπολύει συχνά δριμύτατο κατηγορώ απέναντι σε συγκεκριμένους celebrities.

«Θέλω να πω για τον συγκεκριμένο… είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος επιτίθεται χυδαία σε γυναίκες μέσα από τα social media και σε εμένα συνεχώς και δεν θέλω να δω καμία δήλωσή του. Είναι από τις λίγες φορές που συμφωνώ με τον κύριο Κούγια», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είναι ένας άνθρωπος που δεν ξέρω τι κάνει. Το ξέρει και η ομάδα μου και απορώ γιατί του κάναμε τις δηλώσεις. Δεν θέλω να τον δούμε», τονίζει η οικοδέσποινα του Super Κατερίνα.

Δειτε το βιντεο εδω

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος με βρίζει χυδαία εδώ και πάρα πολύ καιρό. Όχι μόνο εμένα αλλά και συγκεκριμένα άλλους ανθρώπους. Εγώ ειδικά δέχομαι μία απίστευτη επίθεση από τον συγκεκριμένο. Δεν θέλω να δω καμία δήλωσή του και είναι από τις λίγες φορές που θα συμφωνήσω με τον κύριο Κούγια», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Κατερίνα Καινούργιου κλείνοντας το θέμα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου