Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Κώστας Καραφώτης: «Ζήτησα βοήθεια από ψυχολόγο, δεν μπορούσα να ανταποκριθώ μόνος μου στο πρόβλημα»

«Η απώλεια του θείου μου πριν από μερικά χρόνια με στιγμάτισε, γιατί ήταν από τους ανθρώπους που με έβαλαν στη μουσική», είπε ο Κώστας Καραφώτης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο έδωσε ο Κώστας Καραφώτης. 

Ο τραγουδιστής μίλησε για το γάμο, τις αισθητικές επεμβάσεις, ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο που ζήτησε τη βοήθεια ψυχολόγου.

«Ο γάμος είναι κάτι που θα μου άρεσε, το σκεφτόμαστε. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια, έχω καλές βάσεις από τη δική μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη συγκατοίκηση, είναι υπεροχή. Εξαρτάται σε ποια φάση της ζωής σου και σε τι ηλικία, αν μπορούν να υπάρξουν κοινά σε δυο ανθρώπους με διαφορά ηλικίας. Αυτήν την στιγμή έχω 11 χρόνια διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό μου», είπε αρχικά ο Κώστας Καραφώτης.

Ο Κώστας Καραφώτης είπε στη συνέχεια: «Δεν ήθελα ποτέ να είμαι ο ωραίος του σχολείου, ούτε είχα και τέτοια ανάγκη. Είμαι υπέρ των αισθητικών παρεμβάσεων, είχα κάνει και στο παρελθόν. Την περίοδο που δεν μπορούσα να ανταποκριθώ μονός μου σε ένα πρόβλημα, ζήτησα βοήθεια από ψυχολόγο και βοηθήθηκα».

Κλείνοντας, ο Κώστας Καραφώτης ανέφερε: «Η απώλεια του θείου μου πριν από μερικά χρόνια με στιγμάτισε, γιατί ήταν από τους ανθρώπους που με έβαλαν στη μουσική».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου