Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Ξεσπά η Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω υπάρξει 35αρα χωρίς σύντροφο και χωρίς παιδί»

«Οι γυναίκες είναι πιο δεικτικές και θα περάσουν το φαρμάκι τους μέσα από την καλοσύνη», λέει η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη εξέφρασε τη δική της άποψη και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Ελένη Φουρέιρα στο κανάλι του Fipster στο Youtube, σχετικά με τη μητρότητα και τα σχόλια που δέχεται μια γυναίκα για το αν θέλει να αποκτήσει παιδί ή όχι.

«Πώς συμπεριφέρεται η κοινωνία απέναντι σε μια 35αρα που έχει επιλέξει να κάνει καριέρα; Έχουμε δει πως συμπεριφέρεται σε μία γυναίκα 35 ετών που έχει σύντροφο και τη ρωτάνε πότε θα κάνει παιδιά, πως συμπεριφέρεται σε μια γυναίκα που τη δακτυλοδείχνει που έχει περάσει τα 30 και τα 35 και δεν έχει σύντροφο ή δεν έχει οικογένεια; Ελάτε τώρα», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε επίσης: «Έχω υπάρξει 35αρα χωρίς σύντροφο και χωρίς παιδί, τα έχω γράψει όλα στο βιβλίο μου που αυτή τη στιγμή έχει βρει το κοινό του στις νέες γυναίκες. Είναι μια τρέλα για τη γυναίκα ο κόσμος εκεί έξω».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε: «Οι γυναίκες πρέπει να αρχίσουν να βγαίνουν και να λένε τα κακώς κείμενα, γιατί οι γυναίκες είναι οι πιο δεικτικές σε ορισμένα πράγματα. Οι γυναίκες θα περάσουν και το δικό τους το φαρμάκι μέσα από την καλοσύνη και την ευχή “άντε κι εσύ με ένα καλό παιδί”. Το “άντε κι εσύ με ένα καλό παιδί” σημαίνει ότι εσύ ακόμα δεν έχεις».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου