Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Σε όλους τους χωρισμούς φταίω εγώ, θέλουν να με κάνουν από εξωγήινο γήινο»

"Όταν γλεντώ, διασκεδάζω ή σε κοινωνικές συναναστροφές είμαι αυθόρμητος και αθυρόστομος, αυτό μερικές φορές παρεξηγείται και το πληρώνω" δήλωσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Αργά με παρουσιάστρια την Αθηναϊδα Νέγκα. 

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τους χωρισμούς του, ρίχνοντας το φταίξιμο στον εαυτό του.

«Χρωστώ ευγνωμοσύνη στην Κατερίνα, είναι ανεκτίμητη στη ζωή μου. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε και βλέπουμε την πορεία, δεν θέλω να πω περισσότερα. Η αλήθεια είναι ότι με την πρώτη σύζυγό μου έζησα 6 χρόνια, με την δεύτερη 12, με την τρίτη 12 και με την Κατερίνα τώρα 5. Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες με τον δικό μου τρόπο. Τις αγαπώ πάρα πολύ. Προφανώς με ερωτεύονται για να είναι τόσα χρόνια μαζί μου, να με παντρευτούν και να με φροντίζουν. Ερωτεύονται κάτι εξωγήινο και μετά θέλουν να το κάνουν γήινο. Αυτό δεν γίνεται κι εκεί νομίζω ότι χαλάει όλο το έργο» σημείωσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

«Σε όλους τους χωρισμούς αδιακρίτως φταίω εγώ. Το θέμα είναι ότι θέλουν να με κάνουν από εξωγήινο γήινο. Εγώ επειδή είμαι ένας άνθρωπος αυθόρμητος και δεν καταλαβαίνω πολλά πράγματα όταν γλεντώ, διασκεδάζω ή σε κοινωνικές συναναστροφές είμαι αυθόρμητος και αθυρόστομος κι αυτό μερικές φορές παρεξηγείται και το πληρώνω.

Δειτε το βιντεο εδω

 Δεν πειράζει, θα παραμείνω ο ίδιος. Να εξελίσσομαι λίγο, να γίνομαι καλύτερος γιατί όποιος λέει ότι είμαι ίδιος και θα παραμείνω ίδιος, είναι μπούφος κατά τη γνώμη μου» πρόσθεσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου