Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Νίκος Μακρόπουλος: «Πήρα δάνειο σε ελβετικό φράγκο και ακόμα το πληρώνω, είναι ένα πηγάδι χωρίς πάτο»

"Όταν κάποιος δεν έχει να σου δώσει ή να σου επιστρέψει χρήματα, τι άλλο θα του πάρεις; Την ψυχή;", δηλώνει ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Μία συνέντευξη-εξομολόγηση παραχώρησε ο Νίκος Μακρόπουλος στην κάμερα του Happy Day.

Ο δημοφιλής λαϊκός ερμηνευτής συνομίλησε με την Όλγα Λαφαζάνη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να κόψει το κάπνισμα για λόγους υγείας, ενώ αποκαλύπτει τις οικονομικές εκκρεμότητες που του έχει αφήσει ένα παλιό δάνειο.

«Ξεκίνησα να παίζω πάντελ για λόγους υγείας και φυσικής κατάστασης. Είχα πάρει κάποια κιλά τα τελευταία χρόνια κόβοντας το τσιγάρο, τα οποία θέλω να διώξω. Είναι μία προσπάθεια που κάνω μαζί με τη διατροφή να πέσω στα κιλά», δηλώνει ο Νίκος Μακρόπουλος.

«Κάπνιζα 4 πακέτα. Αυτή τη στιγμή είμαι ο μεγαλύτερος αντικαπνιστής. Αν δεν το κόψεις το τσιγάρο, θα σε κόψει εκείνο. Ήμουν στα πρόθυρα να μου κόψει την αναπνοή», παραδέχεται ο αγαπημένος τραγουδιστής στην κάμερα του Alpha.

«Έχει τύχει να πάρω ένα δάνειο σε ελβετικό φράγκο, το οποίο το πληρώνω ακόμα. Είναι ένα πηγάδι χωρίς πάτο», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Νίκος Μακρόπουλος.

Δειτε το βιντεο εδω

«Δεν είμαι καλός διαπραγματευτής του εαυτού μου, δεν ξέρω να με πουλάω σωστά. Έχω χάσει λεφτά από συνεργασία αλλά αυτό είναι το παιχνίδι. Το σημαντικό είναι οι νίκες να είναι λίγες παραπάνω από τις ήττες. Όταν κάποιος δεν έχει να σου δώσει ή να σου επιστρέψει χρήματα, τι άλλο θα του πάρεις; Την ψυχή;», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Νίκος Μακρόπουλος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου