Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα: «Το ψέμα αυτό το βλέπετε από το σύνολο των εκπομπών»

"Είναι εύκολο να κάνουμε ευχολόγια στην τηλεόραση που μας κάνουν συμπαθής για να ανεβάσουμε τους followers", λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Με αφορμή τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα επαγγελματικά της από όταν έγινε γνωστό ότι είχε καρκίνο, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει μια πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση στον αέρα.

«Επειδή είναι εύκολο να κάνουμε ευχολόγια στην τηλεόραση που μας κάνουν συμπαθής για να ανεβάσουμε τους followers. Η εύκολη λύση. Το ψέμα αυτό το βλέπετε από το σύνολο των εκπομπών στην ελληνική τηλεόραση. Δυστυχώς. Εδώ εμείς έχουμε μια διαφορετική προσέγγιση και εγώ έχω ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης που τόσα χρόνια τον μοιράζομαι μαζί σας», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Ζούμε σε μία κοινωνία απολύτως ρατσιστική, που δυστυχώς κανένα #metoo και καμία πολιτική ορθότητα, τον πραγματικό ρατσισμό δεν τον αναδεικνύει. Αναδεικνύουμε τα κακά κομμάτια της κοινωνίας μας μόνο όταν αυτά είναι εμπορικά ή θεωρούμε ότι θα κάνουν καλό σε εμάς. Κανείς δεν μιλάει για τον ηλικιακό ρατσισμό, κανείς δεν μιλάει για τον αποκλεισμό ανθρώπων που η κοινωνία τους θεωρεί αρρώστους, άρα ανίκανους να παίξουν και να πρωταγωνιστήσουν».

«Ένα ερώτημα διατυπώνω: Η κοπέλα αυτή από την μέρα που έπαθε καρκίνο και πάλεψε γενναία 20 χρόνια, της έγιναν οι αντίστοιχες προτάσεις από την τηλεόραση και το θέατρο του ταλέντου της; Ή κάποιοι είπαν ότι επειδή έπαθε καρκίνο δεν μπορεί να παίξει; Δεν το λέω τυχαία», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια και αναρωτήθηκε: «Γι’ αυτό τον ρατσισμό θα μιλήσει κάποιος σε αυτή την κω…χώρα ή όχι»;

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου