Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Ο Βαγγέλης Περρής για το ξέσπασμα της Καινούργιου για Σκορδά: «Πολλή βρωμιά αυτό που συνέβη»

«Σκέφτηκα τη Φαίη και σε πόσο δύσκολη θέση θα βρέθηκε με αυτά που ακούστηκαν», είπε ο Βαγγέλης Περρής.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Αφροδίτη Γραμμέλη έδωσε ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου.

«Ένιωσα πολύ άσχημα με το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου και το είδα και στα πρόσωπα των συνεργατών μου. Δεν το πίστευα. Ήταν πολλή «βρωμιά» όλο αυτό που συνέβη. Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν μακάρι να είχα τη δυνατότητα να παρέμβω με κάποιον τρόπο στην εκπομπή. Σκέφτηκα τη Φαίη και σε πόσο δύσκολη θέση θα βρέθηκεμε αυτά που ακούστηκαν.

Δεν καταλαβαίνω το επιχείρημα της υπεράσπισης των συνεργατών, επιτιθέμενος σε πρόσωπα που δεν έχουν πειράξει κανέναν. Η σιωπή της Φαίης ήταν το πιο ταιριαστό πράγμα που θα περίμενες από εκείνη. Ήμουν σίγουρος ότι δεν θα πει τίποτα», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

Ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε επίσης: «Το ταλέντο είναι πολύ σημαντικό στη σάτιρα. Χρειάζεται να παρακολουθείς, να ενημερώνεσαι και να έχεις μια ‘στραβή ματιά’. Οι Ράδιο Αρβύλα πολλές φορές υπηρετούσαν σατιρικές κατευθύνσεις. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τη σάτιρα με τη διδαχή. Την περσινή σεζόν, σε κάποιες πολύ φορτισμένες στιγμές τους, οι Ράδιο Αρβύλα ήθελαν να δώσουν πολιτικό στίγμα. Η σάτιρα έχει την ευκολία να παρουσιάζει τον βασιλιά γυμνό».

Δειτε το βιντεο εδω

Για την τηλεοπτική του στιγμή που δε θα ξεχάσει ποτέ, ο Βαγγέλης Περρής είπε: «Η πιο σημαντική τηλεοπτική στιγμή μου ήταν η βραδιά στο MEGA που ξεκίνησε το Bravo. Το Bravo ήταν ένα τεράστιο στοίχημα, δεν το είχαμε ξανακάνει, ήθελε τρομερό συντονισμό. Την παραμονή της πρεμιέρας του παραιτήθηκε ο διευθυντής παραγωγής και έπρεπε να τον αναπληρώσω. Όλα όσα γίνονταν στο παρελθόν, δεν μπορούν να συμβούν σήμερα. Ήταν αποτέλεσμα εποχής, ταλέντου, τρέλας».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου