Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ο παρουσιαστής είναι επάγγελμα; Σπούδασαν παρουσίαση; Δεν νομίζω»

«Και αυτοί που είναι παρουσιαστές είναι κάποιοι δημοσιογράφοι που κάνουν τους παρουσιαστές», λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» έκανε δηλώσεις ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός, πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής μίλησε για την προσαγωγή του Αντώνη Ξένου και της Αγγελικής Ξένου, επειδή είχαν κρεμασμένη την παλαιστινιακή σημαία στο αυτοκίνητό τους, ενώ απάντησε και για τους παρουσιαστές.

«Το μεσημέρι με ενημέρωσαν ότι ήταν στη ΓΑΔΑ ο Αντώνης Ξένος και η Αγγελική Ξένου, που είναι δύο εκπληκτικοί ηθοποιοί και μέλη του σωματείου μας, και αμέσως πήρα την Ελένη Γερασιμίδου να μάθω. Αμέσως μετά πήγα στη ΓΑΔΑ για να διαμαρτυρηθώ και ως πρόεδρος του ΣΕΗ και ως βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας. Θεωρώ εντελώς απαράδεκτο να συλλαμβάνονται πολίτες επειδή κρατάνε την παλαιστινιακή σημαία. Δεν είμαστε υπέρ της Χαμάς, αλλά υπέρ των λαών», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε στη συνέχεια: «Η δουλειά “παρουσιαστής” είναι επάγγελμα; Και αυτοί που είναι παρουσιαστές είναι κάποιοι δημοσιογράφοι που κάνουν τους παρουσιαστές. Δεν είναι κάποιοι που βγήκαν από κάποιο χώρο… Σπούδασαν παρουσίαση; Δεν νομίζω».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου