Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Βάσια Τριφύλλη για Αννίτα Πάνια: «Είναι η κατάλληλη στιγμή να σου πω άντε γ…ου»

"Η Αννίτα Πάνια Ραντεβού στα Τυφλά; Τι λέτε ρε παιδί μου; Χάλασε ο κόσμος παιδιά, δεν πάμε καλά", λέει η Βάσια Τριφύλλη.

Η Βάσια Τριφύλλη μαθαίνει ότι η Αννίτα Πάνια ενδέχεται να παρουσιάσει το Ραντεβού στα Τυφλά και οι ατάκες της στο Breakfast@Star και τον Πάνο Παπαδόπουλο είναι χαρακτηρισιτκές.

«Με βρίσκεται σε μία φάση γενικού αναβρασμού, διότι από ό,τι κατάλαβα θα ξαναγίνει το Ραντεβού στα Τυφλά. Είμαι η πρώτη διδάξασα. Η Αννίτα Πάνια Ραντεβού στα Τυφλά; Τι λέτε ρε παιδί μου; Χάλασε ο κόσμος παιδιά, δεν πάμε καλά. Έχει καμία σχέση το Χρυσό Κουφέτο της κ. Πάνια με το Ραντεβού στα Τυφλά; Καμία. Ούτε θέλω να το σκέφτομαι, δεν με αφορά», ανέφερε.

Πώς φάνηκαν στην Βάσια Τριφύλλη οι παρουσιάσεις των Ραντεβού στα Τυφλά που ακολούθησαν μετά το δικό της; «Άσκοπα. Υπάρχουν κάποια θεάματα που όταν τα έχει χαράξει αυτός που τα έχει κάνει, καλό είναι να μην τα πειράζουμε. Έχουν κάνει πολλές προσπάθειες να ξανακάνουν το Ραντβού με κάποιον άλλον. Δεν πέτυχαν», είπε.

Δειτε το βιντεο εδω

Πώς θα αντιδράσει η Βάσια Τριφύλλη αν την καλέσει στο τηλέφωνο η Αννίτα Πάνια για να της ζητήσει συμβουλές; «Θα της πω Αννίτα είναι η στιγμή η κατάλληλη να σου πω άντε… γ…ου!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου