Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Αλέξης Κούγιας σε Γιώργο Λιάγκα: «Τι ανόητος άνθρωπος που είσαι»

"Τι πετάγεσαι συνέχεια και ουρλιάζεις; Θα φύγω, σας παρακαλώ. Μα, τι κάνεις τώρα;" ανέφερε εκνευρισμένος ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στο Πρωινό μετά τη ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Σε κάποιο σημείο οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Γιώργος Λιάγκας προσπάθησε να κάνει κάποιες ερωτήσεις  με τον δικηγόρο να τον αποκαλεί ανόητο.

«Μην πετάγεσαι! Άντε γεια, καλημέρα παιδιά. Χάρηκα πολύ. Στα παλιά μου τα παπούτσια. Ευχαριστώ πολύ. Ακούστε κάτι, μην με διακόψετε ξανά ποτέ. Σταματήστε να μιλήσω» είπε αρχικά ο Αλέξης Κύγιας.

«Ο κ. Μπιμπίλας χθες είπε ότι έκλαιγε μικρός» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας προσπαθώντας να πάρει σειρά στον μονόλογο που άκουγε.

» Τι ανόητος άνθρωπος που είσαι. Καλά έκανε. Τι με διακόπτεις; Τι πετάγεσαι συνέχεια και ουρλιάζεις; Θα φύγω, σας παρακαλώ. Μα, τι κάνεις τώρα; Για ποιον λόγο καταστρέφεις την εκπομπή; Τι νομίζεις ότι κερδίζεις; Εάν έχεις δυνατότητα, κράτησε σημειώσεις αλλιώς είσαι ακατάλληλος για την εκπομπή σου. Στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας επιβάλλουν να περιμένεις» απάντησε εκνευρισμένος ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ήθελε να φύγει από το σημείο που έκανε τις δηλώσεις.

«Πρέπει να κάνουμε ερωτήσεις και απαντήσεις» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, θέλοντας να κατευνάσει την ένταση.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου