Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είναι πολιτική ξεφτίλα να λέει ένας δημοσιογράφος ότι μία οικογένεια τρέφεται με 4 τοστ»

"Παρακίνηση σε βία δεν είναι του Πορτοσάλτε ότι μπορεί να χάθηκαν 57 ζωές, αλλά τουλάχιστον θα φτιάξουν οι σιδηρόδρομοι;" είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τοποθετήθηκε μέσα από την Super Κατερίνα για τον ντόρο που έχει επικρατήσει τις τελευταίες ημέρες με τον Πάνο Βλάχο και έριξε τα βέλη του για δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ.

«Εδώ είναι ένα τραγούδι με το σκωπτικό χαρακτήρα. Εγώ γέλασα μεταξύ μας. Σε άλλον μπορεί να μην έλεγε τίποτα. Παρακίνηση σε βία δεν είναι του Πορτοσάλτε ότι μπορεί να χάθηκαν 57 ζωές, αλλά τουλάχιστον θα φτιάξουν οι σιδηρόδρομοι; Ρωτώ τι είναι η παρακίνηση σε βία; Μα, δεν ήταν μία κουβέντα για την οποία ανατρίχιασε όλη η Ελλάδα; Παρακίνηση σε βία δεν είναι να λέει ένας δημοσιογράφος ότι με 4 τοστ τρέφεται η ελληνική οικογένεια; Εγώ δεν λέω ότι είναι παρακίνηση σε βία, αλλά πολιτική ξεφτίλα για εμένα!» είπε σε έντονο ύφος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Είπα για εμένα, εδώ είναι τα δικαστήρια και τα κανάλια να ρίξουν το φταίξιμο σε εμένα. Ρίξτε μου την πολιτική ευθύνη αν το πολιτική ξεφτίλα που λέω για τα τοστ και για τα Τέμπη και μια σειρά άλλα πράγματα… για εμένα είναι ουσιαστική, υπόγεια παρακίνηση σε βία. 

Δειτε το βιντεο εδω

Το να βγει ο άνθρωπος και να πει σε ένα τραγούδι κάτι, που εσύ το θεωρείς άστοχο, ο άλλος εύστοχο και εγώ το θεωρώ πλάκα ενώ άλλος δεν το εννοεί. Είναι τρομερό να έχουμε το αυτονόητο 20 μέρες. Άρα, αυτή η διαδικασία γίνεται εκ του πονηρού, Βλάχο συνέχισε» κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου