Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Αποστολία Ζώη: «Ξυπνούσα μία στην τουαλέτα, μία στο μπαλκόνι, μία στο σαλόνι»

"Δέχομαι φλερτ περισσότερο από άνδρες μικρότερης ηλικίας, δεν με ενδιαφέρουν όμως τα νούμερα" δήλωσε η Αποστολία Ζώη.

Την Αποστολία Ζώη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για το καινούργιο της τραγούδι και την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας μια άγνωστη λεπτομέρεια των παιδικών της χρόνων.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για το καινούργιο μου τραγούδι, το ‘Δεν είσαι εδώ’, το λατρεύω». Η ίδια λέει πως: «Είχα έναν εμμονικό θαυμαστή. Βρήκε τη διεύθυνση του σπιτιού μου, μάλλον επειδή με ακολουθήσε. Έβλεπα αυτόν τον άνθρωπο να είναι κρυμμένος έξω από το σπίτι μου, ήταν τρομακτική η κατάσταση».

«Μου έχει τύχει να παρακολουθήσω έναν πρώην μου επειδή δεν τον πίστευα» συμπληρώνει, ενώ αποκαλύπτει: «Όταν ήμουν μικρή υπνοβατούσα και βρισκόμουν σε άλλο σημείο του σπιτιού. Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα ξυπνούσα μία στην τουαλέτα, μία στο μπαλκόνι, στο σαλόνι, στην κουζίνα…».

«Δέχομαι φλερτ περισσότερο από άνδρες μικρότερης ηλικίας, δεν με ενδιαφέρουν όμως τα νούμερα. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι πολύ ωραίος άνδρας αλλά τον βλέπω σαν τον μικρό μου αδερφό. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι κούκλος και τον έχω σαν αδερφό μου» είπε για την προσωπική της ζωή.

Δειτε το βιντεο εδω

Και εξομολογείται: «Δεν έχω βρει ποτέ lipstick στο αμάξι αλλά πιστεύω ότι με έχουν απατήσει».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου