Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Απόστολος Γκλέτσος για το άγνωστο προξενιό με την κόρη ενός τσιφλικά: «Του λέω: εγώ αυτήν την έπαιρνα και χωρίς προξενιό»

«Ήρθε πέντε φορές, μου έφερε μέχρι και σε φωτογραφία το αυτοκίνητο που θα μου αγόραζε ο μέλλων πεθερός μου», περιγράφει ο ηθοποιός.

Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out βρέθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης 20/2 ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός της τοπικής αυτοδιοίκησης μίλησε στο late-night show του Μεγάλου Καναλιού και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από το άγνωστο προξενιό που του έγινε στο παρελθόν.

«Όταν πρωτοβγήκα δήμαρχος, τότε στα μάτια εκείνου που με ήθελε για την κόρη του απέκτησα οντότητα. Μέχρι πριν ήμουν απλά ένας ηθοποιός. Όταν βγήκα λοιπόν δήμαρχος, ήταν ένας τσιφλικάς και η κόρη του είχε παντρευτεί, είχε χωρίσει και είχε τεκνοποιήσει. Μου έστειλε προξενητή και του λέω: δεν ενδιαφέρομαι», περιγράφει ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Γυρίζει πίσω και μου λέει: ξέχασα να σου πω ότι έχει κι αυτό κι εκείνο και το άλλο. Του λέω: δεν θέλω να προσβάλλω το κορίτσι αλλά τώρα έχω άλλες δουλειές, έχω βγει δήμαρχος. Ξαναήρθε και πάλι του είπα τα ίδια», συνεχίζει στην ιστορία του ο γνωστός ηθοποιός.

«Ήρθε πέντε φορές, μου έφερε μέχρι και σε φωτογραφία το αυτοκίνητο που θα μου αγόραζε ο μέλλων πεθερός μου. Μέχρι τότε δεν μου είχε πει για ποια κοπέλα πρόκειται. Όταν το έμαθα, του λέω: εγώ αυτήν την έπαιρνα και χωρίς προξενιό!», αφηγείται με χιούμορ ο Απόστολος Γκλέτσος στον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Δειτε το βιντεο εδω

«Είχε μία κόρη κούκλα! Δηλαδή αν κανόνιζε μία τυχαία συνάντηση ή ένα φαγητό, εγώ θα της την έπεφτα αλλά δεν θα την παντρευόμουν βέβαια», καταλήγει στην ιστορία του ο Απόστολος Γκλέτσος στο Night Out.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου