Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Δημήτρης Μακαλιάς: «Η Μπέττυ είναι κεντρική παρουσιάστρια, ο κύριος Παπανώτας κάθεται σε πάνελ»

"Το κρίνει το κοινό και η ιστορία το τι κάνει ο καθένας. Δεν χρειάζεται να δώσουμε τίτλους", σχολιάζει ο γνωστός ηθοποιός.

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε ο Δημήτρης Μακαλιάς. Τον γνωστό ηθοποιό συνάντησε η ρεπόρτερ της εκπομπής, Σοφία Μανουσακίδου, όπου θέλησε να τον ρωτήσει για το σχόλιο που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας για τον ίδιο και τη Μπέττυ Μαγγίρα, χαρακτηρίζοντάς τον «αλεξιπτωτιστή».

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο και τιμητικό να σου λέει κανείς ότι είσαι αλεξιπτωτιστής. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι; Είναι το ίδιο με το να κάθεσαι σε ένα τραπέζι και να λες τη γνώμη σου;», ανέφερε αρχικά με χιούμορ ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι 20 χρόνια στο θέατρο και στην τηλεόραση και 10 στην παρουσίαση. Πόσα είναι τα χρόνια για να πεις ότι έγινες μόνιμος; Ελπίζω να μην είμαι 40 χρόνια στην παρουσίαση όπως ο κύριος Παπανώτας. Δεν θέλω να πάρω σύνταξη από αυτό», τόνισε ο ηθοποιός στην κάμερα του Star.

«Γέλασα πάρα πολύ όταν άκουσα την ατάκα του για τον «αλεξιπτωτιστή». Μας προσφέρει πολύ ωραίο υλικό για να σχολιάζουμε και να κάνουμε διάφορα κωμικά πράγματα με τη Μπέττυ. Οπότε θα του ζητούσα ταπεινά να μην σταματήσει να μας δίνει πικάντικες δηλώσεις. Δεν ασχολούμαστε πάντα με τον Δημήτρη Παπανώτα, ασχολούμαστε και με άλλα θέματα», απαντά σε σχετική ερώτηση στη συνέχεια ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Δειτε το βιντεο εδω

«Η Μπέττυ είναι κεντρική παρουσιάστρια και ο κύριος Παπανώτας είναι σε μία ομάδα, οπότε σίγουρα δεν είναι στην ίδια θέση. Το κρίνει το κοινό και η ιστορία το τι κάνει ο καθένας. Δεν χρειάζεται να δώσουμε τίτλους», καταλήγει για το θέμα ο Δημήτρης Μακαλιάς.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου