Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν φταίνε πάντα οι παρουσιαστές για όλα, κάπου αιμορραγεί ο μηχανισμός»

"Έχεις δοκιμάσει 10 πρόσωπα και τα 10 πρόσωπα σε μια συγκεκριμένη ζώνη δεν έχουν καταφέρει τίποτα, μήπως πρέπει να αρχίσεις να κοιτάς και από πίσω τι γίνεται;", αναρωτιέται η Ελεονώρα Μελέτη.

Με αφορμή δηλώσεις που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου για τον ΣΚΑΪ, η κουβέντα άναψε καλά στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

 Η Ελεονώρα Μελέτη, στην τοποθέτησή της, τόνισε πως όταν έχουν δοκιμαστεί πολλοί παρουσιαστές σε μία ζώνη και δεν έχουν πάει καλά, ίσως να φταίει ο μηχανισμός του σταθμού.

Αρχικά, η Ελεονώρα Μελέτη είπε: «Σε ένα κανάλι με το οποίο συνεργάζεσαι, μπορεί να έχεις καλές σχέσεις με κάποιους και μπορεί να μην έχεις καλές σχέσεις με κάποιους άλλους. Το ότι κάποιοι δεν είχαν καλές σχέσεις μαζί σου κι εσύ μαζί τους, δε σημαίνει ότι θα τσουβαλιάσεις και όλους τους άλλους με τους οποίους είχες μια καλή επικοινωνία».

Δειτε το βιντεο εδω

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε: «Έχεις δοκιμάσει 10 πρόσωπα και τα 10 πρόσωπα σε μια συγκεκριμένη ζώνη δεν έχουν καταφέρει τίποτα, μήπως πρέπει να αρχίσεις να κοιτάς και από πίσω τι γίνεται; Δεν μπορεί να φταίνε πάντα οι παρουσιαστές για όλα. Δηλαδή, κάπου ο μηχανισμός αιμορραγεί και από πίσω».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου