Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Ελεονώρα Μελέτη σε Κωνσταντίνο Βασάλο: «Γιατί σε στεναχώρησε; Δική σου ήταν η εκπομπή;»

«Να μην πω την άποψή μου για ένα προϊόν; Δεν μου άρεσε το αντικείμενο που συζητούσαν», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, στη διαδικτυακή του εκπομπή, δήλωσε πως η Ελεονώρα Μελέτη τον έχει στεναχωρήσει πολλές φορές. Σήμερα, λοιπόν, η παρουσιάστρια έπαιξε στο «Mega Καλημέρα» το συγκεκριμένο βίντεο και απάντησε…

«Με έχει στεναχωρήσει πολλές φορές η Ελεονώρα με αυτά που έχει πει. Έκανε το Πανόραμα το 2017, είχα πάει καλεσμένος 2-3 φορές και είχα περάσει ωραία. Ήταν και ο λόγος που με πήραν μετά στον ΣΚΑΙ, οπότε δεν μπορώ να της κρατήσω και κακία. Για ένα βίντεο που είχαμε κάνει με τον Φίλιππο, είχε πει ότι δεν θέλει να βλέπει τέτοια πράγματα στην τηλεόραση. Ποια τηλεόραση; Στο youtube τα είπα. Μην τα παίξεις, άμα δεν θες να τα βλέπεις στην τηλεόραση. Αυτό με στεναχώρησε», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε: «Γιατί σε στεναχώρησε; Δική σου ήταν η εκπομπή; Του Fipster δεν ήταν; Να μην πω την άποψή μου για ένα προϊόν; Δεν μου άρεσε το αντικείμενο που συζητούσαν. Δεν θα έπρεπε να στεναχωρηθεί. Και για τον Κωνσταντάρα είχα πει ότι δεν μου άρεσαν αυτά που έλεγε για τα σ3ξουαλικά στο podcast».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, η Ελεονώρα Μελέτη είπε: «Γεια σου Κωνσταντίνε μου κι ελπίζω να μην σε έχω στεναχωρήσει πολύ. Το παίρνω πίσω, άμα σε στεναχώρησα. Δεν μου αρέσει να στεναχωρώ τους ανθρώπους καθόλου».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου