Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Η Ιουλία Καλλιμάνη απαντά για το επίμαχο περιστατικό στην πίστα: «Φοβήθηκα, δεν νομίζω ότι το έκαναν επίτηδες»

«Πριν από μία 5ετία είπα στη μητέρα μου: γιατί αυτή και όχι εγώ; Μου λέει: τρώει από τη σκάφη σου; Είχε απόλυτο δίκιο».

Την Ιουλία Καλλιμάνη υποδέχθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρα 19/2 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε στο The 2Night Show για την αγάπη που τρέφει για τη μουσική, ενώ απάντησε και για το πρόσφατο επίμαχο περιστατικό με τα λουλούδια που της έριξαν στο πρόσωπο στην πίστα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται.

«Αυτό συμβαίνει καθημερινά σε εμάς. Καμία άτυχη στιγμή, όλα καλά, δεν συνέβη κάτι. Φοβήθηκα. Εγώ κρατάω ότι πάντα στο τέλος της βραδιάς περνάμε καλά. Είμαι σίγουρη ότι δεν το έκαναν επίτηδες», σχολιάζει η Ιουλία Καλλιμάνη για το βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου τις προηγούμενες εβδομάδες.

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Πού να το φανταζόμουν ποτέ στη ζωή μου όλο αυτό που μου συμβαίνει; Ευγνωμονώ τον Θεό καθημερινά, κλείνω 16 χρόνια φέτος στο τραγούδι», εξομολογείται αμέσως μετά η γνωστή ερμηνεύτρια.

«Κατάλαβα ότι ηρεμεί η ψυχή σου και αλλάζουν τα πράγματα στη ζωή σου μόνο όταν ταπεινώνεσαι και λες: να έχουν όλοι. Και όχι να εύχεσαι να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Εμένα όταν ηρέμησε η ψυχή μου, μού ήρθαν όλα», παραδέχεται η Ιουλία Καλλιμάνη στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Πριν από μία 5ετία είπα στη μητέρα μου: γιατί αυτή και όχι εγώ; Μου λέει: τρώει από τη σκάφη σου; Είχε απόλυτο δίκιο», περιγράφει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η δημοφιλής τραγουδίστρια.

«Γενικά προσπαθώ να μην έχω τοξικά πράγματα μέσα μου, για να μην χαλάω την ψυχούλα μου. Παλιά το σκεφτόμουν αυτό και με βασάνιζε», εξομολογείται κλείνοντας το θέμα η Ιουλία Καλλιμάνη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου