Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Κατερίνα Καινούργιου σε πρωτοφανές ξέσπασμα στον αέρα: «Ντροπή σας, πάτερ, κλείστε τον!»

"Δεν θα μου υποδείξετε πώς θα κάνω την εκπομπή! Είναι λαϊκιστικό και απαράδεκτο!".

Εκτός εαυτού βγήκε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωινό της Τρίτης (27/2), όταν φιλοξένησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της τον αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ιερωμένος δεν επέτρεψε την είσοδο στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ,

Παύλο Χρηστίδη, σε εκδήλωση κοπής πίτας, με τη δικαιολογία πως ήταν ένας από τους βουλευτές που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια το προηγούμενο διάστημα στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Ο αρχιμανδρίτης κατηγόρησε τα media πως προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τη σοβαρότατη υπόθεση των Τεμπών, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της παρουσιάστριας.

«Οδηγείτε τις υποθέσεις της επικαιρότητας μακριά από την επικαιρότητα. Σήμερα θα έπρεπε να έχετε εκεί την κυρία Καρυστιανού, όχι εμένα», παρατήρησε ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ.

«Δεν θα μου υποδείξετε πώς θα κάνω την εκπομπή μου και δεν ξέρετε εάν έχουμε μιλήσει με την κυρία Καρυστιανού και πότε θα έρθει, αν έρθει στην εκπομπή», απάντησε εμφανώς ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

«Τα Τέμπη είναι κάτι πολύ σημαντικό! Όχι, θα τον κλείσω! Θα τον κλείσω! Για να εκμεταλλεύεστε, πάτερ, τον πόνο των μανάδων και των πατεράδων που έχασαν τα παιδιά τους, θα σας κλείσω! Γιατί αυτό κάνετε αυτή τη στιγμή!», πρόσθεσε σε υψηλούς τόνους η παρουσιάστρια του Alpha.

«Είναι λαϊκιστικό και απαράδεκτο! Αυτό κάνετε αυτή τη στιγμή! Χρησιμοποιείτε τα Τέμπη ως εύκολη λύση! Ντροπή σας, πάτερ! Ντροπή σας! Είπα να κλείσει η σύνδεση, παρακαλώ!», σχολίασε έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου, ολοκληρώνοντας τη ζωντανή σύνδεση με τον ιερωμένο.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου