Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Αν γύριζα το χρόνο πίσω, πάλι τα ίδια θα έκανα… δεν είμαι άγιος»

 

Όσα ανέφερε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος στη κάμερα του Πρωινού.

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος μίλησε στην κάμερα του Πρωινό. Η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου συνάντησε τον επικεφαλής της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», που ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, έξω από το κτίριο στον Κεραμεικό.

«Έρχονται άνθρωποι και θα έρχονταν πιο πολλοί αν δεν υπήρχε αυτή η προβολή από τα κανάλια χωρίς να περιμένουμε τον εισαγγελέα. Βιαστήκαμε πολύ. Πολλοί, διάφοροι βιάστηκαν πολύ» ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ενώ ρωτήθηκε και για τα ρεπορτάζ που τον θέλουν να πουλάει τις δωρεές σε πακιστανικά σούπερ μάρκετ. «Θα ξεκινήσει η μήνυση σε αυτόν που τα είπε, θα καταλάβετε. Σε ανθρώπους που έχουν πει καταγγελτικά πράγματα για εμένα. Αυτούς που βγήκαν με πλάτη, τους γνωρίζετε εσείς, έτσι δεν είναι; Τα στοιχεία τους τα έχετε, άρα θα αναγκαστείτε να τα δώσετε στον Εισαγγελέα».

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είπε σχετικά με την ενασχόλησή του με τον τζόγο και τα φρουτάκια: «Εισαγγελέας! Με κατηγόρησαν για εγκληματική οργάνωση, για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, για απάτη. Ποιες φωτογραφίες; Του 2013; Κοίτα πώς είμαι! Είδες τις φωτογραφίες πώς φαίνομαι; Και η φωτογραφία είναι παράνομη.

Δεν με κατηγόρησε κάποιος και με ποιο δικαίωμα έβγαλαν δική μου φωτογραφία από το 2013-14 γι’ αυτό το πράγμα; Προσωπική μου ζωή! Αν γύριζα το χρόνο πίσω, πάλι τα ίδια θα έκανα.

Δειτε το βιντεο εδω

 Όταν έχεις 2,5 χιλιάδες ευρώ μετρητά και παίρνεις μόνο 900, θα ψάξεις να βρεις τρόπο για να καλύψεις τις ανάγκες των ανθρώπων. Είμαι εκατομμυριούχος, δεν έχω τίποτα και έχω τα πάντα. Δεν είμαι άγιος».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου