Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Δεν ευθύνεται η ομορφιά μου που είμαι στην τηλεόραση»

«Δεν κρατάω κακίες, είναι τιμή μου να με καλεί κάποιος στην εκπομπή του», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δηλώσεις στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο ίδιος απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τον Κώστα Τσουρό, αλλά και τις αντιδράσεις και συζητήσεις που προκλήθηκαν μετά το βίντεό του στο Youtube.

«Έχω βαρεθεί να βλέπω τη μούρη μου στην τηλεόραση. Δημιούργησα κάποιες αντιδράσεις και είναι δεκτές. Δέχομαι την κριτική, απλά πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο στα πάντα. Με ενόχλησε που ειπώθηκε ότι δεν έχω το δικαίωμα να έχω γνώμη, κρίση και άποψη. Δεκτό το σχόλιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα, αλλά δεν πιστεύω ότι ευθύνεται η ομορφιά μου που βρίσκομαι ακόμα στην τηλεόραση», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε στη συνέχεια: «Τις περισσότερες φορές βγαίνω ξινός και με κάτι μούτρα κατεβασμένα. Δεν είμαι όμορφος όλες τις ώρες και όλες τις μέρες. Δεν έθιξα, ούτε προσέβαλα κανέναν. Αυτοί που το σχολίασαν αρνητικά, δεν το είδαν ποτέ. Θα πήγαινα καλεσμένος σε όλες τις εκπομπές. Δεν κρατάω κακίες, είναι τιμή μου να με καλεί κάποιος στην εκπομπή του».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε: «Επειδή έβλεπα την εκπομπή του Κώστα Τσουρού και άκουσα κάτι που με ενόχλησε, έστειλα ένα μήνυμα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Όλοι είμαστε ελεύθεροι να εκφράζουμε τη γνώμη και την άποψή μας, αρκεί να μην προσβάλλουμε».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου