Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Μάνος Πίντζης: «Είναι κουτσομπολίστικα πάνελ, με δυο δικαστές που δικάζουν τα πάντα»

«Δεν είναι ωραία εικόνα να ξεμαλλιάζονται οι παρουσιαστές, αλλά και η ανθρωποφαγία που γίνεται στα πρωινά», είπε ο Μάνος Πίντζης.

Ο Μάνος Πίντζης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Ο ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τις κόντρες μεταξύ των παρουσιαστών, αλλά και τις πρωινές εκπομπές.

«Πιστεύω πολύ στην ενέργεια γιατί τη δεχόμαστε καθημερινά από τους ανθρώπους κάτω από τη σκηνή. Το παιδί έχει ανάγκη το θηλυκό κύτταρο, τη μαμά του δηλαδή, πιο πολύ από τον μπαμπά του. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να πέφτεις στα πατώματα για έναν έρωτα. Φυσικά και έχω υπάρξει καψούρης. Τι είναι ο έρωτας χωρίς τσαλάκωμα; Δεν σιδερώνεται ο έρωτας. Δεν συγχωρώ την απιστία, έχω απιστήσει και το έχω μετανιώσει. Έχω κάνει γυμνισμό μια φορά στην Κρήτη με έναν φίλο μου. Έχω δεχτεί φλερτ από άντρες και ήταν κολακευτικό», είπε αρχικά ο Μάνος Πίντζης.

Δειτε το βιντεο εδω

Ο Μάνος Πίντζης είπε στη συνέχεια: «Δεν μου αρέσει να βλέπω στην τηλεόραση δημοσιογράφους να ξεκατινιάζονται. Οι πρωινές εκπομπές έχουν χάσει τη λάμψη τους και έχουν καταντήσει μια σειρά από κουτσομπολίστικα πάνελ, με 1-2 δικαστές που δικάζουν τα πάντα. Δεν είναι ωραία εικόνα να ξεμαλλιάζονται οι παρουσιαστές, αλλά και η ανθρωποφαγία που γίνεται στα πρωινά. Ο Γιώργος Λιάγκας μια χαρά είναι σαν παρουσιαστής, αλλά δεν ξέρω τι τον έχουν βάλει να κάνει εκεί. Τσακώνεται με τον οποιονδήποτε, σχολιάζει, καυτηριάζει, γίνεται ένα μαλλιοτράβηγμα τρελό για να φέρουμε νούμερα; Τι κάνουμε;».

πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου