Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Μίνως Μάτσας: «Τώρα είμαι σύζυγος υπουργού, όπως λέω, αυτός είναι ο νέος μου ρόλος»

"Στην αρχή ήταν περίεργο, πέρασε ένας χρόνος αρκετός για να μπορέσω να προσαρμοστώ" ομολογεί ο Μίνως Μάτσας.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας βρέθηκαν καλεσμένοι του Νίκου Χατζηνικολάου, το βράδυ της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1.

Ο δημοφιλής συνθέτης θέλησε να εξηγήσει, μεταξύ άλλων, πως προσαρμόστηκε στη νέα δημοσιότητα που έλαβε και ο ίδιος μέσα από τη σχέση με την σύζυγο του και υπουργό Τουρισμού..

«Λόγω της σχέσης με την Όλγα Κεφαλογιάννη, που είναι ένα πολύ προβεβλημένο πρόσωπο στην πολιτική σκηνή, μπήκες ξαφνικά στο δημόσιο «μάτι» και σε παρακολουθούν πια, σε παρατηρούν, βλέπουν τι κάνεις, κρίνουν και ασχολούνται ενώ πριν υπήρχαν μόνο οι μουσικές σου. Ο ίδιος μάλιστα πολύ σπάνια έβγαινες μπροστά στις κάμερες ή στα μικρόφωνα. Αυτή η νέα ισορροπία σε ταράζει; Έχεις καταφέρει να τη διαχειριστείς;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής για να απαντήσει ο Μίνως Μάτσας ως εξής. «Κοίταξε, στην αρχή ήταν περίεργο. Είναι αλήθεια αυτό που λες. Ότι πέρασε δηλαδή ένας χρόνος αρκετός για να μπορέσω να προσαρμοστώ. Όμως δεν του δίνω και τόση σημασία, ούτε και του έδινα στην αρχή, απλά είναι πρακτικό όπως λες και συ».

«Πιο πολύ πρακτικά δηλαδή το έβλεπα το ότι ξαφνικά άνθρωποι, οι οποίοι με ήξεραν μόνο από την μουσική μου ή ασχολούνταν μόνο με την μουσική μου, τώρα είμαι… «σύζυγος υπουργού» όπως λέω. Αυτός είναι ο νέος μου ρόλος. Προσαρμόστηκα. Δεν του δίνω σημασία, δεν δίνω μεγαλύτερη σημασία από αυτήν που έχει».

«Ναι, και από το ότι τρως στα διάφορα δείπνα μερικές κλωτσιές παραπάνω» σχολίασε, με χιούμορ, ο Νίκος Χατζηνικολάου για να αποκριθεί ο καλεσμένος του, επίσης, γελώντας «και το ότι έχω αγοράσει κοστούμια που δεν είχα ποτέ στη ζωή μου, έχω πάρει γραβάτες που δεν είχα ποτέ στη ζωή μου»

Ο οικοδεσπότης του talk show, ωστόσο, επέμεινε πως «τρως και μερικές κλωτσιές όταν παραείσαι αυθόρμητος» για να συμφωνήσει, με χαμόγελο, ο Μίνως Μάτσας τη νύχτα της Πέμπτης στον ΑΝΤ1.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου